Champions League

Milan low cost nu a obtinut decat un egal cu Anderlecht. Malaga, liderul surpriza al grupei

Exodul masiv din pauza competitionala se vede cu ochiul liber la AC Milan, iar cele doua înfrângeri din primele trei etape ale campionatului italianul nu sunt nici pe departe întâmplatoare.

Cu o garnitura improvizata, pentru a nu spune cârpita, Milan a avut o prima repriza stearsa în fata unui Anderlecht revenit dupa ani buni în grupelee Ligii Campionilor.

Belgienii au jucat curajos si în multe momente doar sansa fiind de partea gazdelor. Asa s-a întâmplat în minutul 12 când portarul Abbiati a respins sutul lui Kljestan.

Milan a replicat palid prin Antonini, a carui lovitura de cap în urma unui corner de pe dreapta a trecut pe lânga poarta.

Primele semne de nemultumire din partea publicului milanez s-au simtit dupa ce Mbokani a trimis putin peste poarta.

Dupa tragerea liniei primelor 45 de minute statistica arata ca ambele formatii au avut acelasi numar de suturi spre poarta (9), ceea ce indica clar echilibrul din teren. Mai mult decât atât, Anderlecht a avut o posesie superioara (53%).

La reluare Milan a început în forta si Antonini a fost semnalizat eronat în offside, dar oricum aparatorul italian ratase tinta.

Milan a fortat deschiderea scorului si Proto a fost obligat la o interventie salvatoare la capul micului faraon El Shaarawy.

Suporterii milanezi si-au fluierat favoritii pentru jocul modest.

Ghinioanele s-au tinut lant de formatia lui Massimiliano Allegri si tehnicianul italian s-a vazut obligat sa-l schimbe în minutul 74 pe accidentatul Bonera si veteranul columbian Yepes.

S-a terminat 0-0, un rezultat care baga Milanul în corzi în perspectiva meciurilor cu Malaga si Zenit.

Cele doua echipe s-au întâlnit pe La Romareda si au oferit un frumos spectacol fotbalistic, cu echipa gazda în rol de orchestra.

La debutul în Liga Campionilor jucatorii lui Manuel Pellegrini au facut ce au vrut cu apararea rusilor pregatiti de italianul Luciano Spalletti.

Isco a marcat primul gol al sezonului în faza grupelor dupa doar trei minute de la start si argentinianul Saviola a majorat avantajul pâna la pauza.

Acelasi Isco avea sa închida tabela si sa faca din Malaga liderul surprinzator al Grupei C.



Milan low cost nu a obtinut decat un egal cu Anderlecht. Malaga, liderul surpriza al grupei