Champions League

Meciurile de miercuri din Liga Campionilor: Cotă de peste 30.00, cu miza pe favorite

Cum arată un bilet multiplu (acumulator) pentru partidele de miercuri din Liga Campionilor, manșa secundă a Turului 1 preliminar? Iată-l mai jos. Se adună o cotă de peste 30.00, pe Betano, mizând pe victoria celor șapte echipe favorite.

Miercuri, 18 iulie 2023
Champions League - Tur 1 preliminar - Manșa retur

18:00 Valmiera  - Olimpija Ljubljana
Prima manșă: 1-2
Cota 1.75 – victorie Ljubljana
De ce?  Olimpija (foto sus: Rui Pedro a înscris săptămâna trecută pentru Ljubljana) are o experiență mult mai mare la acel nivel de Champions League și va obține cel puțin un rezultat de egalitate. Cine nu are încredere în victoria în deplasare, poate obține o cotă de peste 3.50 pe un rezultat de egalitate, pe Betano.

19:00 Qarabag - Lincoln Red Imps
Prima manșă: 2-1
Cota 1.12 – victorie Qarabag
De ce? Qarabag s-a cam chinuit cu Lincoln săptămâna trecută și va trage pentru o victorie pe teren propriu, pentru a nu lăsa loc de surpriză după avantajul fragil obținut în deplasare. Un rezultat de egalitate are o cotă de peste 7.50!

19:00 Ferencvaros -  Klaksvik
Prima manșă: 0-0
Cota 1.20 – victorie Ferencvaros
De ce? Ferencvaros este favorită clară în acest meci, iar după egalul din deplasare este de așteptat să găsească breșa de data aceasta, în meciul jucat pe teren propriu.

19:00 Dinamo Tbilisi - FC Astana
Prima manșă: 1-1
Cota 2.32 – victorie Dinamo Tbilisi
De ce? Acesta este un meci mai echilibrat. Astana a ratat mult în prima manșă, iar Dinamo Tbilisi a arătat că are forța să meargă mai departe. Ar putea fi un meci echilibrat, din care gazdele să câștige și se califice la limită.

21:00 Ludogorets Razgrad – Ballkani
Prima manșă: 0-2
Cota 1.39 – victorie Ludogorets
De ce? Deși au pierdut în tur cu 2-0, gazdele sunt favorite în acest meci și este puțin probabil să piardă. Vor presa pentru a micșora deficitul de două goluri, ceea ce ar putea crea și pentru Ballkani spații de gol.

21:00 Swift Hesperange - Slovan Bratislava
Prima manșă: 1-1
Cota 1.85 – victorie Bratislava
De ce? Slovan Bratislava a dominat meciul tur, chiar dacă acesta s-a terminat pe teren propriu la egalitate. Slovan va presa pentru victorie în deplasare și are forța să câștige de daca aceasta.

21:30 Larne - HJK Helsinki
Prima manșă: 0-1
Cota 2.22 –  victorie Helsinki
De ce? Helsinki a dominat prima manșă și este de așteptat să repete povestea și pe terenul lui Larne. Oaspeții nu vor dori să cedeze în apărare și vor avea șansele lor de gol pe fondul presiunii resimțite de gazde.

Cota totală: 31.15

Aceste cote sunt informative și se pot schimba pe durata zilei. Meciurile menționate sunt doar un exemplu, fiecare jucător are libertatea deplină de a-și construi biletul cu inspirație și pricepere. Oferta Betano se va aplica pe orice bilet care respectă condițiile descrise mai sus.

Nu uita de Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.



Meciurile de miercuri din Liga Campionilor: Cotă de peste 30.00, cu miza pe favorite