Champions League

Meci nebun făcut de adversara Farului din Conference League

Echipa cu care Farul Constanța va juca în Turul 2 preliminar al Conference League, FC Urartu, a fost protagonista unui meci intens în preliminariile Champions League, de unde a fost eliminată cu greu, la loviturile de departajare. Armenii au murit greu după ce au împins partida în prelungiri și apoi au dus-o la punctul cu var.

Armenii de la Urartu au murit greu în preliminariile din Liga Campionilor. În manșa tur pierduseră cu 1-0 pe teren propriu, în Armenia, contra bosniacilor de la Zrinjski.

Manșa a doua s-a jucat în Bosnia, iar Zrinjski părea favorită, mai ales că a deschis scorul în minutul 27 prin Bilbija.

Partida s-a precipitat în minutul 74, când FC Urartu a egalat, iar apoi în minutul 90+1 adversara Farului a trecut la conducere cu 2-1, ceea ce a împins partida în prelungiri, când nimeni nu se mai aștepta.

Acolo, în minutul 95, gazdele au înscris din penalty, iar la 2-2 erau calificate, doar că în minutul 3 al primei reprize de prelungiri adversara Farului a lovit din nou, a marcat pentru 3-2 și a dus meciul la loviturile de departajare.

Acolo, armenii au ratat două lovituri de la punctul cu var și au fost eliminați din preliminariile Champions League, urmând să joace cu Farul în Turul 2 preliminar al Conference League, care programeaza dubla manșă pe 27 iulie și 3 august.



Meci nebun făcut de adversara Farului din Conference League