Champions League

Mbappe aduce victoria pentru PSG cu Juventus

Sursă foto: https://twitter.com/PSG_English

Paris Saint-Germain incepe noul sezon de UEFA Champions League cu trei puncte in cont dupa succesul repurtat pe teren propriu in duelul cu Juventus Torino, scor 2-1 (2-0).

Un meci dominat autoritar de campioana Frantei in prima repriza, dar care s-a complicat in partea secunda dupa ce Juventus a marcat la o faza fixa.

Parisul a avut un start debordant de partida, cu doua goluri fulger marcate de Kylian Mbappe, in minutele 6 si 22.

Spiritele s-au incins serios dupa a doua reusita a internationalului francez, acesta fiind controlat la glezne de fundasul brazilian Bremer.

Sergio Ramos a sprintat aproape 50 de metri pentru a-i cere socoteala lui Bremer, dar pana la urma a sfarsit imbrancindu-se cu argentinianul Paredes pe limba spaniola. Bremer si Ramos s-au ales cu cate un galben si meciul a continuat.

Massimiliano Allegri a mutat inspirat la pauza cu americanul Weston McKennie in locul lui Miretti si omul din atacul lui Juventus a redus din diferente cu capul dupa primul corner al torinezilor, in minutul 53.

Trei minute mai tarziu Juventus a fost aproape sa egaleze pe Parc des Princes prin Vlahovic a carui reluare cu capul a fost blocata spectaculos de Gigio Donnarumma cu o mana.

Pana la final cei de la PSG s-au intrecut in ratari, Mbappe si Neymar trecandu-si in cont cate doua mari sanse de a inchide partida.

Cea mai mare sansa a fost irosita de Neymar, in minutul 89, cand portarul Mattia Perin a respins in extremis cu piciorul voleul brazilianului.

Lionel Messi a fost singurul inlocuit din tripleta ofensiva a lui PSG, argentinianul lasandu-i locul in teren spaniolului Marc Soler, in minutul 84.

In cealalta partida a Grupei H, Benfica Lisabona a trecut pe teren propriu de Maccabi Haifa, cu 2-0.

Echipa din Israel a rezistat doar o repriza, Rafa Silva (50) si Grimaldo (54) rezolvand meciul pentru “vulturi” in debutul partii secunde.



Mbappe aduce victoria pentru PSG cu Juventus