Champions League

Manchester United scoate rezultatul ideal la Sevilla

Sursă foto: twitter.com/goaldeutschland

Egal fara goluri intre Sevilla si Manchester United, miercuri seara, in mansa tur a optimilor de finala in Champions League.

Un rezultat cum nu se poate mai bun pentru filosofia lui Jose Mourinho si prin prisma numarului de ocazii avute de Sevilla mai ales in prima repriza.

David De Gea, spaniolul din poarta lui United, a inchis poarta la tentativele lui Joaquin Correa si Steven N’Zonzi de a deschide scorul.

Acelasi De Gea avea sa intervina decisiv cu o mana la lovitura de cap a lui Luis Muriel.

Aflata pentru prima data in faza optimilor de finala a Champions League in ultimii patru ani, Manchester United s-a aratat mai degraba modesta pe faza ofensiva.

Doar reluarea peste a lui Romelu Lukaku din prima repriza si sutul lui Marcus Rashford din lovitura libera pe langa poarta in minutele de final au fost singurele ocazii notabile pentru a doua clasata din Premier League.

Sevilla a incheiat meciul cu nu mai putin de 25 de suturi spre poarta, o cifra impresionanta tinand cont ca in fata s-a aflat o echipa de talia lui United. Un singur sut pe poarta a avut echipa lui Mourinho tot meciul!

Echipa engleza porneste cu prima sansa la returul de pe Old Trafford, acolo unde a castigat 15 din cele 18 meciuri disputate in acest sezon.



Manchester United scoate rezultatul ideal la Sevilla