Champions League

Manchester City scoate remiza pe terenul lui PSG. Penalty ratat de Ibrahimovic la 0-0

Paris Saint Germain si Manchester City au oferit un meci spectaculos, miercuri seara, in derby-ul milionarilor din fotbalul european, un meci incheiat la egalitate, scor 2-2, dupa ce ambele echipe au trecut, pe rand, de la agonie la extaz.

Meciul a debutat cu o faza discutabila in careul oaspetilor. Cavani i-a pasat pe pozitie viitoare lui Matuidi, acesta a avut prim planul in duelul cu Mangala si a fost busculat in careu. Arbitrul sarb Milorad Mazic nu a acordat nimic, desi a fost o faza clara de penalty.

Cinci minute mai tarziu acelasi Mazic a acordat lovitura de la 11 metri pentru gazde la o faza in care nu se impunea. Un contact intre Sagna si David Luiz, insa fundasul brazilian a fost cel care practic s-a agatat de piciorul adversarului.

Zlatan Ibrahimovic a fost cel care a executat si a ratat sau, altfel spus, portarul Joe Hart a reusit sa respinga in lateral sutul suedezului.

Minutul 24 l-a adus din nou in prim plan la finalizare pe Ibrahimovic. Scapat in mare viteza spre poarta adversa, puternicul atacant a sutat peste poarta din marginea careului.

Ocaziile celor de la PSG s-au razbunat si cu sapte minute inaintea pauzei Kevin De Bruyne a deschis scorul la capatul unui contraatac pornit de la un balon pierdut de Blaise Matuidi in cercul de la centrul terenului.

Doar trei minute s-au bucurat oaspetii de avantaj, Ibrahimovic restabilind egalitatea dupa o gafa uriasa a lui Fernando. Acesta a primit de la Hart si mingea pe care a vrut sa o degajeze a fost deviata de Zlatan in poarta goala.

PSG a trecut la conducere in minutul 60 dupa reusita tanarului Rabiot. Cavani a reluat cu capul in urma unui corner, portarul Hart a respins in fata si Rabiot pe faza a profitat imediat de sansa creata.

Doua minute mai tarziu Ibrahimovic a trimis in transversala dupa ce scapase de marcajul lui Sagna. Mingea ajunsa la Cavani a fost trimisa de acesta peste poarta.

Manchester City a egalat in minutul 72 dupa o noua eroare individuala. De aceasta data Aurier, jucator revenit in primul 11 la PSG, a pierdut mingea in propria jumatate si Fernandinho a marcat pentru 2-2 cu un sut din interiorul careului.

PSG nu va putea conta in returul de la Manchester pe Matuidi si David Luiz, jucatori care au primit cate un galben miercuri seara.



Manchester City scoate remiza pe terenul lui PSG. Penalty ratat de Ibrahimovic la 0-0