Champions League

Manchester City, pas mare spre primul sfert de finala in Liga Campionilor

Echipa engleza Manchester City a facut, miercuri seara, un pas urias spre calificarea in primul sfert de finala din istoria participarilor in Liga Campionilor. Vicecampioana Angliei s-a impus in deplasare cu Dinamo Kiev, scor 3-1, la capatul unui meci pe care l-a dominat in intregime.

Prima ocazie a meciului a apartinut gazdelor prin Yarmolenko in minutul 4, al carui sut a fost deviat de portarul englez Hart pe bara transversala.

Polonezul Teodorczyk a trimis in minutul 11 pe langa poarta dupa o recuperare a lui Gonzalez in jumatatea adversa.

A fost un prim sfert de ora bun pentru echipa lui Serghei Rebrov, insa avantul celor de la Dinamo Kiev a fost curmat de golul lui Kun Aguero. 

Silva a centrat din corner, Toure a deviat pentru venirea lui Aguero si acesta fara marcaj l-a invins pe veteranul Sovkovski (41 ani). Doar al doilea gol al sezonului pentru Aguero in Liga Campionilor in acest sezon.

Acelasi mijlocas ofensiv argentinian rata in minutul 22 o mare ocazie, cu sut din actiune pe langa poarta.

Cu zece minute inaintea pauzei portarul Sovkovski s-a remarcat la sutul lui Toure dupa un contraatac al oaspetilor.

Silva a majorat avantajul "cetatenilor" cu cinci minute inaintea pauzei, indeplinind o simpla formalitate cu latul din pasa lui Sterling in 2-3 metri.

Aguero a irosit o noua sansa doua minute mai tarziu si repriza s-a incheiat cu 2-0 in favoarea oaspetilor.

Dinamo Kiev a redus din diferenta in debutul reprizei secunde, minutul 58, printr-un sut din afara careului expediat de Buyalskyi. Mingea a fost deviata in propria poarta de Otamendi.

Echipa lui Manuel Pellegrini a tinut bine de minge si in chiar minutul 90 Toure a dus scorul la 3-1 cu un sut plasat din marginea careului.



Manchester City, pas mare spre primul sfert de finala in Liga Campionilor