Champions League

Manchester City, calificare in optimi dupa victoria cu Sevilla

Echipa Manchester City s-a impus cu 3-1 pe terenul spaniolilor de la FC Sevilla si a obtinut calificarea matematica din Grupa D in optimile de finala ale Ligii Campionilor.

Raheem Sterling a deschis scorul pentru “Cetateni” dupa doar opt minute cu un sut pe jos din interiorul careului, pasa decisiva fiind oferita de Fernandinho.

Brazilianul a aparut la finalizare trei minute mai tarziu, cand a reluat cu capul balonul respins in fata de portarul andaluzilor dupa sutul lui Bony.

Sevilla a redus din diferenta in minutul 25 prin Tremoulinas cu o lovitura de cap din centrarea lui Coke in sase metri.

Bony a inchis tabela si practic meciul din minutul 36 cu un sut pe jos din interiorul careului.

In cealalta partida a grupei, Borussia Monchengladbach si Juventus Torino au remizat, scor 1-1, cu goluri marcate de asemenea in primele 45 de minute.

Johanson a deschis scorul pentru gazde cu un sut din interiorul careului la coltul lung, dupa o actiune dezvoltata pe partea stanga a terenului.

Juventus a egalat prin Lichsteiner in penultimul minut al primei reprize cu un sut pe jos din careu, insa Batrana Doamna a ramas in inferioritate numerica dupa eliminarea suferita de Hernanes in minutul 53.

Un rezultat de 1-1 care o mentine pe Juventus pe locul doi in clasament, cu 8 puncte, in timp ce Manchester City are 9 puncte si este matematic in optimi. Aceasta pentru ca Sevilla are doar 3 puncte, iar Gladbach doar 2.



Manchester City, calificare in optimi dupa victoria cu Sevilla