Champions League

Ludogoret la 11 minute de primul succes in deplasare pentru o echipa din Bulgaria

Campioana vecinilor de la sud de Dunare a condus in deplasare pe FC Basel pana in minutul 79 si a ratat astfel prima victorie in deplasare din istoria participarilor echipelor din Bulgaria in grupele Ligii Campionilor. S-a termina in cele din urma 1-1.

Jonathan Cafu a deschis scorul pentru Ludogoret in ultimul minut al primei reprize cu un sut din interiorul careului.

Formatia bulgara la care Cosmin Moti a fost integralist si Claudiu Keseru rezerva a tinut bine de rezultat pana in minutul 79, cand Steffen a profitat de o minge respinsa in lateral de portar si a restabilit egalitatea cu un sut din prima.

Paris Saint Germain si Arsenal au incheiat de asemenea la egalitate in cealalta partida a Grupei A, scor 1-1, pe Parc des Princes.

Edison Cavani deschidea scorul la prima actiune de atac cu o lovitura de cap in secunda 42, iar Arsenal, dupa o prima repriza in care n-a avut niciun sut pe spatiul portii, a reusit in cele din urma egalarea prin Alexis Sanchez.

Acesta a prins coltul scurt cu un sut din interiorul careului cand mai erau putin peste zece minute de jucat si astfel Arsene Wenger scapa cu fata curata dupa un meci slab facut de "tunari".



Ludogoret la 11 minute de primul succes in deplasare pentru o echipa din Bulgaria