Champions League

Liga Campionilor: Calcule pentru calificarea in optimile de finala

Marti seara se disputa ultimele meciuri in grupele A-D din Liga Campionilor. Vedeti mai jos care sunt calculele de calificare.

Grupa A
Malmo-Real Madrid
Paris Saint Germain-Sahtior Donetk

Primele doua locuri din grupa sunt deja acontate de Real Madrid (13 puncte) si PSG (10 puncte), in timp ce singura miza ramasa este cea pentru locul al treilea. La egalitate de puncte, cu trei fiecare, Sahtior si Malmo isi disputa locul de Liga Europa. Formatia lui Mircea Lucescu are avantajul meciurilor directe in fata gruparii suedeze.

Grupa B
Wolfsburg-Manchester United
PSV Eindhoven-CSKA Moscova

Wolfsburg (9 puncte) se califica la egal si castiga grupa cu o victorie, in timp ce Manchester United (8 puncte) se califica si castiga grupa doar la victorie. PSV (7 puncte) merge mai departe cu o victorie sau cu un egal daca United pierde la Wolfsburg. Daca PSV castiga iar celalalt meci se incheie la egalitate atunci PSV si Wolfsburg isi vor disputa primul loc la golaveraj. CSKA Moscova are doar varianta celor trei puncte pentru a prinde locul trei in fata celor de la PSV.

Grupa C
Benfica-Atletico
Galatasaray-Astana

Benfica si Atletico sunt deja calificate in optimi, formatia din Lisabona urmand a incheia grupa pe primul loc cu o victorie sau un egal. Astana trebuie sa invinga in Turcia pentru a continua in Liga Europa.

Grupa D
Manchester City-Borussia Monchengladbach
Sevilla-Juventus

Juventus (11 puncte) poate pierde primul loc doar in cazul unei infrangeri la Sevilla, iar cei de la City castiga cu Gladbach. Sevilla va incheia pe trei daca invinge pe Juventus, iar Gladbach nu obtine cele trei puncte la Manchester. Echipa spaniola sta mai bine la meciurile directe disputate impotriva nemtilor.



Liga Campionilor: Calcule pentru calificarea in optimile de finala