Champions League

Liga Campionilor: avancronica Chelsea-PSG. Totul pentru calificarea in sferturi

Paris Saint Germain a castigat mansa tur, cu 2-1, gratie unui gol marcat in partea finala a meciului de Edison Cavani, iar returul de miercuri seara de pe Stamford Bridge se anunta unul deschis oricarui deznodamant.

Gazdele nu pot miza pe capitanul John Terry, accidentat, in timp ce Laurent Blanc ii are pe lista incertilor pe Marco Veratti si Blaise Matuidi.

“Intotdeauna este bine sa marchezi in deplasare in cupele europene. Va fi un meci in care Europa se va bucura de doua echipe aventuroase. PSG se afla in situatia in care se gasea Chelsea inainte de castigarea Ligii Campionilor. Este o echipa nerabdatoare. Sper ca noi sa-i oprim din drumu lor”, a declarat managerul olandez Guus Hiddink.

Acesta mai spera sa-l aiba refacut pana la ora jocului pe Diego Costa, in conditiile in care Pato este usor accidentat, iar Falcao nici nu mai tine minte cand a evoluat ultima data.

Fortuna: Pariuri Chelsea - PSG (vedeti aici toate cotele)

1

X

2

2,7

3,3

2,6

De cealalta parte, managerul Laurent Blanc nu crede ca precedentele dispute cu Chelsea vor avea vreun impact asupra meciului de miercuri seara.

“Trebuie sa fim atenti. Avem un avantaj care este important, iar la ora de start a partidei suntem tehnic calificati. Trebuie sa ne impunem stilul de joc in fata lui Chelsea, ceea ce va fi o provocare”, a declarat Laurent Blanc.

Chelsea are nevoie de o victorie la limita (1-0) pentru a ajunge in sferturile de finala, iar Fortuna propune o cota atractiva de 3.00 pentru pariorii care mizeaza pe calificarea londonezilor.

Echipele probabile

Chelsea: Courtois: Azpilicueta, Cahill, Ivanovic, Baba; Matic, Mikel; Willian, Oscar, Hazard; Traore.
PSG: Trapp; Marquinhos, Thiago Silva, David Luiz, Maxwell; Verratti (Rabiot), Matuidi; Thiago Motta; Cavani (Lucas), Ibrahimovic, Di Maria.

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Germania, cu Felix Brych la centru asistat la cele doua margini de Mark Borsch si Stefan Lupp.

Conform prognozei meteo la ora partidei ar putea ploua la Londra.

Ultimele rezultate la Londra intre cele doua echipe:

Chelsea - PSG 0-0 (24.11.2004)
Chelsea - PSG 2-0 (8.04.2014)
Chelsea - PSG 2-2 (11.03.2015)



Liga Campionilor: avancronica Chelsea-PSG. Totul pentru calificarea in sferturi