Champions League

Juventus rezista in fata lui Atletico Madrid si merge in optimi alaturi de spanioli

Meci mare pe arena de cinci stele a celor de la Juventus Torino, unde campioana Italiei s-a intrebuintat serios pentru a tine piept castigatoarei ultimului titlu din Spania.

Torinezii aveau nevoie de o remiza pentru a obtine calificarea in optimile Champions League si aceasta a fost obtinuta in cel mai pur stil italienesc cu putinta.

Juventus a rezistat in fata ofensivei celor de la Atletico, iar Gianluigi Buffon a fost cel mai bun jucator al gazdelor, prin paradele sale mentinand-o pe Juve in Champions League.

Asa s-a intamplat in minutul 16, cand portarul nationalei Italiei a intervenit decisiv in fata lui Koke.

Buffon a mai avut o parada senzationala in minutul 22 la reluarea cu capul a lui Jimenez, pentru ca in finalul primei reprize sa respinga in lateral sutul lui Mario Suarez.

Pana la urma Juventus si-a vazut sacii in caruta desi in permanenta a trait sub amenintarea rezultatului de la Pireu. 

Olympiakos a condus de doua ori in fata lui Malmo, echipa deja eliminata, si de tot atatea ori suedezii au reusit egalarea, pentru ca multipla campioana a Greciei sa se desprinda la 4-2 prin doua goluri marcate in minutele de final.

Mitroglu si Affelay au marcat pentruo victorie care consfinteste continuarea competitiei pentru Olympiakos in Europa League.

Atletico Madrid castiga Grupa A cu 13 puncte, urmata de Juventus cu 10 puncte. Olympiakos a adunat 6 puncte, in timp ce Malmo iese din Europa cu doar trei puncte in cont.



Juventus rezista in fata lui Atletico Madrid si merge in optimi alaturi de spanioli