Champions League

Istvan Kovacs arbitreaza meciul zilei in Champions League: Liverpool - Real Madrid

Sursă foto: https://twitter.com/BenBocsak

UEFA l-a delegat pe Istvan Kovacs sa imparta dreptatea, marti seara, in duelul stelar care le aduce fata in fata pe Liverpool si Real Madrid, in reeditarea finalei de UEFA Champions League din sezonul precedent.

Este pentru a 10-a oara cand se intalnesc Liverpool si Real Madrid. Pana acum "cormoranii" au castigat de trei ori, un meci s-a incheiat la egalitate si Real Madrid s-a impus in alte cinci ocazii.

Real Madrid a castigat ultimele doua meciuri directe. In ultimele sase meciuri bilantul este net favorabil echipei spaniole:

  • 5 victorii
  • 1 remiza
  • 11-2 golaveraj

Liverpool s-a impus in ultimele cinci partide din Champions League, dupa ce fusese invinsa de Napoli in prima etapa din grupe.

Real Madrid a castigat grupa din care a facut parte la un punct distanta de Leipzig, castigand patru din cele sase meciuri.

Golul marcat de Vinicius Junior in minutul 59 al finalei de pe Stade de France a adus in 2022 al 14-lea trofeu pentru Real Madrid in cea mai importanta competitie europeana.

Real Madrid a provocat cea mai categorica infrangere lui Liverpool pe Anfield Road in cupele europene, un 3-0 pe 22 octombrie 2014, in faza grupelor.

Echipele probabile la Liverpool - Real Madrid

Liverpool: Alisson Becker; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Bajcetic; Salah, Núñez, Gakpo.

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Éder Militão, Rüdiger, Alaba; Modrić, Ceballos, Camavinga; Valverde, Benzema, Vinícius Júnior.

Marti seara mai este programat, in optimile de finala, meciul Eintracht Frankfurt - Napoli.

Un meci care le aduce fata in fata pe castigatoarea Europa League din sezonul precedent si pe Napoli, echipa care domina Serie A in acest sezon fiind foarte aproape de un titlu istoric.



Istvan Kovacs arbitreaza meciul zilei in Champions League: Liverpool - Real Madrid