Champions League

Incepe Steaua

Steaua Bucuresti si Vardar Skopje se intalnesc marti in prima mansa a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor. Steaua are un drum destul de lung spre Champions League, echipa din Ghencea incercand sa ajunga pentru a zecea oara la rand in grupele unei competitii europene. In mod normal, Steaua nu ar trebui sa aiba nici o problema in acest meci si sa invinga in fata a aproximativ 30.000 de spectatori, insa orice inceput e greu si cu emotii.

Chiar si fara Alex Chipciu, trebuie sa ne asteptam la un meci dominat de Steaua, daca nu se intampa ceva senzational si un gol rapid al lui Vardar sa nu strice balanta. Doua sau trei goluri ar fi fara probleme o tinta realista in acest meci.

Steaua a inceput in forta sezonul, a castigat fara probleme Supercupa cu Petrolul. A aratat ca sutul la poarta si golul nu lipsesc, acesta fiind cel mai important lucru, dupa plecarea lui Raul Rusescu.

Vardar, tinuta la respect, va crapa ca o oala sub presiune folosita pe post de bomba la Maratonul din Boston. Macedonenii nu trebuie lasati sa joace, pentru ca au jucatori tehnici din partea carora vor putea apara probleme, lasati sa zburde. Steaua ar trebui si ar putea sa rezolve meciul de la Bucuresti, insa meciul nu va fi unul usor.

Daca anul trecut au spulberat totul, chiar si dupa plecarea lu Rusescu, Steaua arata si acum foarte bine si ar trebui sa joace in Champions League.

Laurentiu Reghecampf trateaza Vardar cu precautie si bine face. El stie ca anul trecut Vardar era sa ii elimine pe cei de la BATE Borisov si sa faca o surpriza in preliminariile Ligii Campionilor.  "Vardar sunt campionii Macedoniei si au fost aproape sa produca o surpriza anul trecut, cu FC BATE Borisov. Le vom oferi suporterilor un meci frumos si sper ca stadionul sa fie plin la meciul de la Bucuresti".

De cealalta parte, antrenorul lui Vardar a facut duminica seara, la sosirea cu autocarul la Bucuresti, declaratii fara frica. El considera ca plusul lui Vardar fata de Steaua este unul singur: caracterul. De asemenea, el a spus ca meciul nu are o favorita. Probabil dupa acest meci si dubla mansa, ceea ce a spus vor ramane simple cuvinte frumoase, de scris in presa macedoneana si atat.

Steaua cauta sa doboare un record european: a zecea calificare consecutiva in grupele unei competitii europene.

Echipa probabila

Este asteptat ca Steaua sa intre pe teren cu echipa din Supercupa:  Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Popa, Iancu (Stanciu), Tanase - Nikolic.



Incepe Steaua