Champions League

Ibrahimovic si Cavani o duc pe PSG in optimi

Campioana Frantei a avut meci greu, miercuri seara, cu Olympiakos Pireu, echipa bombardierului Kostas Mitroglu.

Chiar daca internationalul grec nu a miscat in fata apararii parizienilor, Olympiakos si-a vandut scump pielea pe Parc des Princes.

Zlatan Ibrahimovic a adus un avantaj linistitor in minutul 7 pentru gazde, dar grecii au dat lovitura pe finalul partidei prin Manolas.

Era minutul 80 si partida se indrepta spre o mare surpriza pentru pariori intr-un meci clasic de unu solist.

Edison Cavani i-a salvat pe multi dintre cei care au mers pe victoria lui PSG cu un gol marcat in ultimul minut al intalnirii, iar pentru formatia lui Laurent Blanc lucrurile sunt clare in Grupa C.

Cu 13 puncte PSG nu mai poate pierde sefia grupei, in timp ce Olympiakos si Benfica, ambele cu 7 puncte, se vor lupta pentru pozitia secunda.

Lusitanii au castigat de asemenea cu un gol in minutul 90 in deplasarea de la Bruxelles cu Anderlecht.

Mbemba a fost inger si demon pentru echipa belgiana. Dupa ce a deschis scorul acesta avea sa marcheze apoi si in propria poarta aducandu-i pe “vulturi” in avantaj. Matic egalase intre timp pentru Benfica inaintea pauzei.

Bruno a restabilit egalitatea si meciul se indrepta spre o remiza cand Rodrigo a fost bine gasit de Sulejmani si a adus victoria pentru Benfica.

Lusitanii intalnesc in ultima etapa pe PSG pe teren propriu, iar Olympiakos primeste vizita celor de la Anderlecht, echipa in fata careia s-au impus in tur cu hattrick-ul lui Mitroglu.



Ibrahimovic si Cavani o duc pe PSG in optimi