Champions League

Dinamo Zagreb produce surpriza serii in Liga Campionilor. Muller il imita pe Hagi

Campioana Croatiei, Dinamo Zagreb, a reusit surpriza in Grupa F a Ligii Campionilor invingand in fata propriilor suporteri pe Arsenal Londra.

Pivaric a deschis scorul in minutul 24 dupa o urcare pe stanga in careul “tunarilor”, dupa care cu cinci minute inaintea pauzei oaspetii l-au pierdut pe francezul Giroud, eliminat.

Dinamo Zagreb a profitat de omul in plus si in minutul 58 a marcat golul de 2-0 prin Fernandes. Acesta s-a inaltat imperial la prima bara in urma unui corner executat de Machado de pe partea stanga si a reluat fulgerator in poarta.

Arsenal a redus din diferenta prin Theo Wallcott in urma unui contraatac cu 11 minute inaintea finalului.

Aflat la al 19-lea sezon consecutiv la carma lui Arsenal in grupele Ligii Campionilor, managerul Arsene Wenger este primul antrenor care ajunge la 50 de infrangeri in aceasta faza a competitiei.

Dupa infrangerile suferite marti seara de cele doua echipe din Manchester, City si United, este pentru prima data cand trei cluburi din Anglia pierd in prima etapa a Ligii Campionilor.

Bayern Munchen, victorie fara dubii la Pireu

Campioana Germaniei s-a impus cu 3-0 in deplasare contra lui Olympiakos Pireu, desi grecii au rezistat mai bine de o repriza.

Thomas Muller a deschis scorul la sapte minute dupa pauza cu un sut magnific din flancul drept al terenului. O executie care a semanat pe undeva cu reusita lui Gheorghe Hagi din meciul disputat de Romania contra Columbiei la Cupa Mondiala din 1994.

Mario Goetze a majorat avantajul bavarezilor in minutul 89 cu un sut din interiorul careului din pasa lui Coman. Meritul acestuia din urma este unul major dupa ce a alergat si a prins in extremis la limita terenului o minge ce parea pierduta.

Bayern a inchis tabela in primul minut suplimentar prin Muller, jucator care a reusit dubla prin transformarea unei lovituri de la 11 metri.

Muller a devenit primul jucator al lui Bayern si in acelasi timp primul german care marcheaza in opt sezoane diferite de Liga Campionilor.



Dinamo Zagreb produce surpriza serii in Liga Campionilor. Muller il imita pe Hagi