Champions League

Debut de foc pentru Mircea Lucescu in Liga Campionilor. Merge in "Templul fotbalului"

Pentru al saselea an consecutiv Mircea Lucescu o conduce pe Sahtior Donetk in grupele Ligii Campionilor, iar marti seara echipa ucraineana debuteaza in deplasare contra lui Real Madrid, de zece ori castigatoare a competitiei.

"Cel mai important lucru este sa lasam o impresie buna in grupele Ligii Campionilor. Bineinteles ca suntem constienti de puterea adversarilor nostri, inclusiv a celor pe care ii intalnim prima data. Respectam mult Real Madrid si pe jucatorii care evolueaza la acest club", a spus Lucescu la conferinta de presa.

"Normal ca nu este prea bine sa debutezi contra lui Real Madrid pe terenul lor, iar pentru ei si Paris Saint Germain este un avantaj sa joace primul meci acasa. Sa vedem ce ne va oferi Real Madrid si in functie de tactica lor ne vom construi si noi jocul. Noi avem o echipa puternica, cred in jucatorii mei in pofida conditiilor dificile in care traim si ne antrenam. Vreau un singur lucru: sa fiu respectat. Nu simt acest respect cand jucam impotriva echipelor din campionatele de top: Bayer, Manchester United, Bayern Munchen, Chelsea si asa mai departe", a mai spus Lucescu.

Meciul Real Madrid-Sahtior Donetk este programat, marti seara, de la 21:45 in Grupa A din Liga Campionilor.

Celelalte meciuri ale serii de marti sunt:

PSG - Malmo (Grupa A)

Wolfsburg - CSKA Moscova (Grupa B)

PSV Eindhoven - Manchester United (Grupa B)

Galatasaray - Atletico de Madrid (Grupa C)

Benfica - Astana (Grupa C)

Manchester City - Juventus (Grupa D)

Sevilla - Borussia Monchengladbach (Grupa D)

 



Debut de foc pentru Mircea Lucescu in Liga Campionilor. Merge in "Templul fotbalului"