Champions League

Cristiano Ronaldo regaseste golul si Real Madrid se impune in deplasare cu Schalke

Fara gol marcat in ultimele trei meciuri, Cristiano Ronaldo s-a eliberat de stres pe Auf Schalke din Gelsenkirchen, unde Real Madrid a facut un pas urias spre sferturile de finala ale Champions League.

Detinatoarea trofeului a castigat cu 2-0 prin golurile marcate de Ronaldo in prima repriza si de Marcelo in partea secunda din pasa aceluias atacant portughez.

Gazdele au ramas fara principalul om de gol Klaas-Jan Huntelaar, accidentat in prima a meciului, si au ratat cea mai mare ocazie la 0-1, in partea secunda, prin tanarul Felix Platte.

A fost un moment important al meciului, pentru ca imediat dupa aceasta ratare a venit golul de 2-0 al Realului, o bijuterie de sut la vinclu din partea lui Marcelo.

In prima parte Ronaldo marcase al saselea sau gol in acest sezon si al 73-lea din cariera in Champions League cu o lovitura de cap din centrarea perfecta a lui Carvajal.

Ca fapt divers acesta este primul gol marcat de Ronaldo in culoarea roz, echipamentul de rezerva al celor de la Real Madrid.

FC Basel si FC Porto au remizat in cealalta partida a serii de miercuri, scor 1-1.

Gazdele din Basel au deschis scorul prin Derlis Gonzalez, jucator care dupa acea reusit parasea terenul accidentat in urma unei coliziuni cu portarul advers Fabiano.

Porto a avut un gol anulat imediat dupa pauza pentru un offside, pentru ca in cele din urma sa egaleze pe finalul meciului printr-un penalty transformat de Danilo.



Cristiano Ronaldo regaseste golul si Real Madrid se impune in deplasare cu Schalke