Champions League

Chelsea s-a razbunat pe Maccabi pentru esecurile din campionat

Chelsea Londra s-a dezlantuit impotriva israelienilor de la Maccabi Tel-Aviv pentru esecurile din debutul sezonului de Premier League.

Campioana Angliei a castigat de o maniera categorica, scor 4-0, meciul disputat pe Stamford Bridge, in conditiile in care a avut si un penalty ratat in minutul 5 de Eden Hazard.

Belgianul a sutat mult peste poarta, dar dupa noua minute Willian, cel care obtinuse lovitura de la 11 metri, a deschis scorul cu un sut direct din lovitura libera. O faza fixa de la peste 30 de metri, lateral stanga, care nu anunta o asemenea finalizare. 

Fostul jucator de la Sahtior Donetk a vrut sa centreze pentru pachetul de jucatori din careu, dar mingea a luat o directie ciudata, a cazut in fata portarului de la Maccabi si l-a pacalit pe acesta.

In prelungirile primei reprize Chelsea a primit al doilea penalty si brazilianul Oscar a fost cel desemnat sa execute, iar acesta nu a gresit tinta.

Criticat pentru startul slab de sezon in Premier League, spaniolul Diego Costa a punctat in minutul 58 pentru 3-0 cu un voleu la vinclu din centrarea lui Cesc Fabregas.

Cu 12 minute inaintea finalului a venit randul lui Fabregas sa marcheze, acesta indeplinind o simpla formalitate din sase metri, dupa ce portarul lui Maccabi respinsese o minge sutata de Willian in urma unui contraatac patru contra doi.

Dinamo Kiev salveaza remiza pe final cu Porto

In cealalta partida a Grupei G, Dinamo Kiev a revenit pe final si a obtinut un 2-2 acasa cu FC Porto, dupa ce ucrainenii au condus cu 1-0 prin reusita lui Gusev din minutul 20.

Lusitanii au revenit si au intors scorul prin dubla lui Vincent Aboubakar. Mai intai acesta a marcat pentru 1-1 in minutul 23 cu o lovitura de cap la prima bara din centrarea lui Layun.

Al doilea gol al internationalului camerunez a venit in minutul 81 in urma unui sut pe jos din coltul careului de sase metri.

Gazdele au egalat prin Vitali Buyalskyy in minutul 89 in urma unei lovituri libere, apararea lui Porto fiind pacalita de propriul joc la offside.



Chelsea s-a razbunat pe Maccabi pentru esecurile din campionat