Champions League

Chelsea elimina o Galatasaray tematoare

La capatul unui meci aproape fara istoric fosta campioana Chelsea Londra a obtinut, marti seara, biletele pentru sferturile de finala ale UEFA Champions League.

Echipa lui Jose Mourinho pornea cu prima sansa in returul disputat pe teren propriu cu turcii de la Galatasaray, dupa 1-1 la Istanbul, iar londonezii au lamurit lucrurile devreme.

Trecusera doar patru minute de la primul fluier cand veteranul camerunez Samuel Eto'o a miscat plasa portii lui Muslera cu un sut din unghi dupa o pasa din partea lui Oscar.

Galatasaray s-a vazut rareori in ofensiva, iar atunci cand a facut-o s-a intamplat precum in minutul 15, cand Drogba, jucator inca idolatrizat de suporterii lui Chelsea, a trimis in inaltul tribunei, parca dorind sa-si mangaie portretul din peluza londoneza.

Cu trei minute inaintea pauzei Chelsea a mai lovit o data in urma unei faze fixe de la coltul terenului si a inchis practic meciul. Terry s-a inaltat fara marcaj in sase metri si a reluat puternic cu capul, balonul a fost respins pana in picioarele lui Cahill si acesta a reluat cu furie in poarta.

In partea secunda s-au remarcat doar suporterii celor doua echipe pe fondul unui joc scazut in intensitate, echipa oaspete parca temandu-se sa atace desi doua goluri in 45 de minute nu este sinonim cu imposibilul in fotbal.

Singura faza notabila am consemnat-o in minutul 65 la lovitura de cap a lui Lampard din centrarea lui Willian.



Chelsea elimina o Galatasaray tematoare