Champions League

CFR Cluj explica gafa uriasa de la Basel

Conducerea clubului CFR Cluj a explicat gafa care putea duce la pierderea meciului cu FC Basel la masa verde. Ardelenii dau vina pe conducerea Federatiei Române de Fotbal.

 "Noi am întrebat la FRF, la departamentul international si ne-au spus cum sa facem. Nu am gasit nici pâna acum în regulament paragraful dupa care s-a judecat aseara, dar asta e. Nu e nicio problema. Se modifica foarte des regulamentele si nu suntem anuntati. Vin înstiintari la FRF în engleza si sunt cuvinte interpretabile. Nu stiu ce sa zic. Am gresit, asta e", a spus Muresan la sportro.
 
 Presedintele Muresan a fost completat de Ioan Andone, care a dat si el vina pe FRF.

"Piccolo a fost suspendat dupa un meci cu Basel, ultimul din grupe. El si Maftei mai au acum de stat, pentru ca nu i-am pus pe lista. Noi nu i-am trecut în lotul UEFA pentru meciul cu Slovan si ei nu le-au calculat etapele de suspendare. Cei de la noi au întrebat la FRF cum sa procedeze si cei de la Federatie au zis ca nu trebuie sa îi punem pe lista. Nu are acum sens cine a gresit. Ne gândim la meciul retur", a afirmat Andone

Suspendat în partida de marti seara, italianul Felice Piccolo a fost trecut totusi pe lista cu jucatori de rezerve. Interventia UEFA i-a salvat pe CFR-isti de o rusine istorica.
 
Acest lucru s-a întâmplat deoarece ardelenii credeau ca Piccolo îsi ispasise cele doua etape de suspendare în dubla cu Slovan Liberec. În turul precedent, Piccolo nu a fost însa trecut pe lista UEFA, asa ca etapele de suspendare au ramas în picioare.
 
Ardelenii nu l-au trecut pe lista UEFA tocmai pentru ca nu avea drept de joc, dar totul s-a întors împotriva lor.
 
Situatia este similara cu cea a lui Vasile Maftei, care, în afara meciurilor cu Basel, va mai sta un meci.

CFR Cluj a câstigat prima mansa a barajului pentru grupele Ligii Campionilor, scor 2-1, împotriva lui FC Basel.
 
Ambele goluri ale ardelenilor au fost marcate de Modou Sougou în repriza a doua.
 
Returul se va disputa peste o saptamâna la Cluj.



CFR Cluj explica gafa uriasa de la Basel