Champions League

CALCULE Meciuri de foc astazi in Champions League

Liga Campionilor programeaza astazi ultimele meciuri din grupele A, B, C si D. Iata calculele si cateva cuvinte despre fiecare grupa in parte.

In Grupa A, Atletico Madrid este calificata de pe locul 1. Juventus este pe pozitia a doua si ar trebui sa piarda la o diferenta mare de 4 sau mai multe goluri, iar Olympiakos sa castige la diferenta de patru sau mai multe goluri pentru ca italienii sa piarda calificarea. Juve are +3 golaveraj, Olympiakos -5. Pronostic in Grupa A: Avanseaza Atletico ci Juventus. 

In Grupa B, Real Madrid este calificata de pe primul loc. Locul al doilea se joaca in trei: Liverpool (4 puncte), Basel (6p) si Ludogoret (4p). Cu Basel pe locul 2 si la o diferenta de doua puncte, englezii si bulgarii trebuie sa bata diseara pentrua  trece de elvetieni. In acelasi timp, Basel trebuie sa piarda ca sa scape calificarea. Daca bate este calificata, iar daca face egal, Ludogoret si Liverpool au nevoie de victorii la scor.

Liverpool isi are soarta in propriile maini, pentru ca joaca acasa cu Basel. O victorie la doua goluri diferenta ii califica pe englezi, asa ca mecil Liverpool - Basel va fi unul dintre cele mai dramatice ale serii. 

De cealala parte, Ludogoret are si ea sansa ei, dar una foarte mica pentru ca joaca acasa la Real Madrid. Pentru calificare, bulgarii trebuie sa bata la o diferenta cu doua goluri mai mare decat Liverpool (daca englezii bat diseara). Daca Liverpool si Basel fac egal, Ludogoret are nevoie de o victorie contra Realului la nu mai putin de patru goluri. Pronostic in Grupa B: Avanseaza Real Madrid si Liverpool.

In Grupa C,  singura echipa eliminata este Benfica. Pentru pozitiile 1 si 2 lupta se da in trei, intre Leverkusen (9p), Monaco (8p) si Zenit (7p). Misiunea nu este usoara pentru nimeni. Levekusen joaca pe terenul celor de la Benfica, iar o tresarire de orgoliul a portughezilor ii poate lasa pe nemti cu cele 9 puncte de acum. Leverkusen are nevoie de un egal pentru a-si asigura la golaveraj cel putin locul 1.

Celalat meci al serii este unul dramatic, intre AS Monaco si Zenit. Un egal ii duce pe francezi in optimele de finala alaturi de nemti. Zenit are o singura varianta: victoria pentru calificare. Pronostic in Grupa C: Avanseaza Leverkusen si AS Monaco.

In Grupa D este liniste. Borussia Dortmund (12p) si Arsenal (10p) merg mai departe. Nu au meci direct si se vor duela de la distanta pentru locul 1.

Iata programul meciurilor de diseara, toat live pe siteul onlinesport.ro:

Grupa A
21:45 Juventus - Atletico Madrid
21:45 Olympiakos - Malmo FF
Grupa B
21:45 Liverpool- Basel
21:45 Real Madrid - Ludogorets Razgrad
Grupa C
21:45 Benfica - Bayer Leverkusen
21:45 Monaco - Zenit St. Petersburg
Grupa D
21:45 Borussia Dortmund - Anderlecht
21:45 Galatasaray - Arsenal
 



CALCULE Meciuri de foc astazi in Champions League