Champions League

Benzema, eroul Madridului in returul cu PSG. Au fost 17 minute de cosmar pentru apararea Parisului

Sursă foto: https://twitter.com/realmadriden

De 17 minute magice a avut nevoie Karim Benzema pentru a intoarce soarta calificarii in dubla cu PSG si de a marca al cincilea cel mai rapid hattrick din istoria lui Real Madrid.

Real Madrid s-a calificat in sferturile Champions League dupa 3-1 pe teren propriu in returul cu PSG, meci in care echipa din capitala Spaniei a fost condusa la pauza.

Kylian Mbappe a deschis scorul in finalul primei reprize si tot el a avut un gol anulat pentru offside in partea secunda.

Parisul s-a crezut prea devreme in sferturi si a platit enormele gafe comise in defensiva.

Benzema si-a inceput recitalul in minutul 60, dupa ce l-a presat puternic pe Donnarumma pana cand portarul italian a gresit incredibil pentru cota si pretentiile pe care le are.

O faza la care cei de la PSG au solicitat fault in atac.

Acelasi Benzema a facut 2-1, in minutul 75, cu un sut din interiorul careului la pasa lui Modric. Apararea lui PSG a gresit din nou, insusi capitanul Marquinhos strangand tarziu in centrul careului la atacantul francez.

Ce a urmat se vede mai rar la un asemenea nivel.

Cei de la PSG au pierdut mingea imediat dupa repunerea de la centrul terenului, Real a accelerat jocul spre poarta si Benzema inscria golul de 3-1.

Moment de uluiala completa pentru oamenii lui Mauricio Pochettino si cand spunem oamenii ne referim inclusiv la Lionel Messi si Neymar, doi dintre cei 11 jucatori de la PSG care au suferit una dintre umilintele carierei pe Santiago Bernabeu.

Karim Benzema a fost eroul serii, cu al cincilea cel mai rapid hattrick din istoria Realului. Cel mai rapid ramane al legendarului Alfredo Di Stefano (5 minute) in partida cu Wienes SK din 1959.

Benzema ajunge la cota 309 goluri pentru Real Madrid in toate competitiile, 67 dintre acestea fiind marcate in Liga Campionilor. Francezul l-a depasit pe Di Stefano (308).

Este pentru a patra oara cand Real Madrid intoarce o dubla mansa dupa pierderea primului meci si prima data dupa sezonul 2015/16.

In cealalta partida a serii de miercuri in optimile de finala, Manchester City si Sporting Lisabona au jucat la trecerea timpului pentru un 0-0 de palmares.

Calificarea fusese decisa inca din tur, cand “cetatenii” au castigat cu 5-0 pe Alvalade.



Benzema, eroul Madridului in returul cu PSG. Au fost 17 minute de cosmar pentru apararea Parisului