Champions League

Bayern smulge remiza la Salzburg in minutul 90 si ajunge la 22 de meciuri fara infrangere in Champions League

Sursă foto: https://twitter.com/FCBayern

Echipa Bayern Munchen a evitat, in extremis, infrangerea in mansa tur a duelului cu Salzburg din optimile Champions League.

Kingsley Coman a adus egalarea pentru campioana Germaniei in chiar minutul 90 cu un sut din interiorul careului la coltul scurt.

Totul a pornit de la centrarea lui Pavard din flancul drept si un culoar creat de Lewandowski, care a scos din joc un fundas al gazdelor.

Salzburg deschisese scorul in minutul 21 prin Adamu (20 de ani) cu un sut din marginea careului la capatul unei faze rapide pe tranzitia ofensiva a gruparii austriece.

Golul marcat de Adamu a fost cel mai rapid reusit de o rezerva intr-un meci de Champions League de cand Thierry Henry marca pentru Arsenal contra celor de la Sparta Praga, in octombrie 2005.

Media de varsta a celor de la Salzburg a fost de 23 de ani si 242 de zile.

Cu un sfert de ora inaintea finalului partidei portarul gazdelor, Kohn, a avut o dubla interventie mentinand avantajul minim pentru Salzburg.

In minutul 80 faza de 2-0 ratata de Salzburg prin acelasi Adamu. Interventia lui Pavard pe linia portii i-a tinut in joc pe cei de la Bayern.

Bayern detine recordul de meciuri fara infrangere pe teren strain in Champions League (22 partide). O serie inceputa dupa 0-3 la Paris in septembrie 2017. De atunci bavarezii au castigat de 17 ori si au remizat in alte cinci partide.

Au evoluat echipele:

Salzburg: Köhn; Kristensen, Solet, Wöber, Ulmer; Camara; Capaldo, Aaronson, Seiwald (Sučić 80); Okafor (Adamu 12), Adeyemi (Kjærgaard 87).

Bayern: Ulreich; Pavard, Süle, Hernández; Gnabry (Choupo-Moting 77), Kimmich, Tolisso (Sabitzer 80), Coman; Müller, Sané; Lewandowski.



Bayern smulge remiza la Salzburg in minutul 90 si ajunge la 22 de meciuri fara infrangere in Champions League