Champions League

Barcelona merge la Paris ca sa o bata pe PSG

Laurent Blanc, antrenorul celor de la PSG, este un admirator al celor de la FC Barcelona, insa marti seara catalanii vin pe terenul lui ca sa il invinga.

Fara Zlatan Ibrahimovic, accidentat la genunchi, PSG are o sansa in minus contra Barcelonei, desi Blanc spune ca nu asa staul lucrurile.

Barcelona vine dupa sapte mecuri consecutive in acest sezon in care nu a primit vreun gol. In sezonul 2012/2013, spaniolii au trecut de PSG in sferturile de finala ale Ligii Campionilor gratie golurilor marcate in meciul din deplasare.

Laurent Blanc a declarat inainte de meci ca "ne lipseste agresivitatea, mai ales atunci cand nu avem mingea. Acolo vor trebui sa fim foarte puternici pentru ca, asa cum se stie, Barcelona este extrem de puternica la capitolul posesie, este foarte greu sa le iei mingea".

Antrenorul Luis Enrique (FC Barcelona) a afirmat ca "toata lumea vorbeste despre Leo Messi in atac, dar el este impresionat la toate nivelurile, este si omul nostru numarul 1 in aparare. Este un jucator crucial pentru noi, dar cel mai important este cum sa iei toti jucatorii si sa formezi cu ei cea mai buna echipa".



Barcelona merge la Paris ca sa o bata pe PSG