Champions League

ASA AM TRAIT: Wolfsburg-Real Madrid 2-0 si PSG-Manchester City 2-2

Miercuri seara au fost programate celelalte doua sferturi de finala din Liga Campionilor, meciurile Wolfsburg-Real Madrid si PSG-Manchester City. Vedeti mai jos avancronicile acestor partide, iar de la 21:45 cele mai importante faze live text.

FINAL Wolfsburg - Real Madrid 2-0

Min.73 - Benaglio intervine decisiv la Cristiano Ronaldo.

Min.68 - Schurrle primeste la marginea careului advers si suteaza in porta. Nu prinde poarta.

Min.64 - Isco este aruncat in lupta de Zidane in locul lui Modric.

Min.47 - Doar o singura data a revenit Real Madrid de la 0-2 si a castigat in Liga Campionilor. S-a intamplat in 2004 contra lui AS Roma.

Min.41 - Zidane nu mai asteapta pauza si opereaza prima modificare: intra Jese in locul lui Benzema.

Min.35 - Kroos cauta poarta cu un sut din afara careului. Portarul Benaglio este atent si retine fara probleme.

Min.27 - Gazdele continua sa preseze si Navas blocheaza sutul pe jos trimis de Schurrle.

Min.25 - Wolfsburg da lovitura prin Arnold. Acesta pune latul in sase metri la pasa lui Henrique si duce scorul la un neverosimil 2-0.

Min.18 - Penalty pentru gazde transformat de Ricardo Rodriguez. Primul gol pentru acesta in Liga Campionilor. Rodriguez este primul jucator care ii da gol lui Keylor Navas in Liga Campionilor dupa 738 de minute.

FINAL  PSG - Manchester City 2-2

Min.72 - Revenit in prima echipa a lui PSG dupa declaratiile scandaloase facute la adresa antrenorului si coechipierilor sai, Aurier pierde o minge in propria jumatate si "Cetatenii" egaleaza prin Fernandinho.

Min.62 - Ibrahimovic trimite in bara dupa ce scapase de marcajul lui Sagna. Mingea a ajuns la Cavani, insa acesta nu a prins poarta din 6-7 metri.

Min.60 - Rabiot aduce PSG in avantaj cu o reluare de langa bara. Cavani a reluat cu capul in urma unui corner, portarul Hart a respins in fata si Rabiot pe faza a profitat imediat de sansa creata.

Min.47 - Matuidi primeste cartonasul galben si va lipsi in returul de saptamana viitoare. In aceeasi situatie este si David Luiz, jucator avertizat inca din primul minut.

Min.41 - PSG restabileste rapid egalitatea prin Ibrahimovic. Uriasa gafa comisa de fundasul Fernandinho de care profita vulpoiul suedez din atacul gazdelor.

Min.38 - Oaspetii scapa pe contraatac si De Bruyne deschide scorul cu un sut in forta din interiorul careului. Matuidi a pierdut balonul in cercul de la centrul terenului.

Min.24 - Ocazie uriasa ratata de Ibrahimovic. Scapat singur spre poarta adversa atacantul suedez suteaza peste poarta din 18-19 metri.

Min.14 - Hart apara lovitura de la 11 metri executata de Ibrahimovic. A fost un sut tare, dar internationalul englez a stat bine pe picioare si a ghicit coltul.

Min.12 - Penalty pentru PSG la un contact intre Sagna si David Luiz. O decizie in compensatie pentru eroarea de mai devreme.

Min.7 - Faza discutabila in careul oaspetilor. Cavani il pune in cursa pe Matuidi, acesta are prim planul in fata lui Mangala si este busculat in careu. Arbitrul sarb Milorad Mazic nu acorda nimic, desi a fost o faza de penalty.


Avancronici

Wolfsburg - Real Madrid

Un duel disproportionat in ceea ce priveste experienta la acest nivel in cupele europene. Wolfsburg este prezenta in premiera in sferturile Ligii Campionilor, in timp ce pentru Real Madrid este a 42-a prezenta intre primele opt.

Real Madrid se prezinta la Wolfsburg cu un moral foarte ridicat dupa victoria cu FC Barcelona din El Clasico. De cealalta parte, "lupii" au fost infranti categoric in deplasare de Bayer Leverkusen, cu 3-0 si nu au mai castigat de trei meciuri.

"Va fi un meci greu, dar suntem bine pregatiti. Victoria cu Barcelona a fost deja uitata. Suntem intr-o forma buna, iar echipa este concentrata. Wolfsburg a luptat din greu sa ajunga aici si merita pe deplin prezenta in sferturi. Chiar daca au probleme in campionat, aceasta este cu totul alta competitie", a spus Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid.

Echipe probabile

Wolfsburg: Benaglio; Trasch, Dante, Knoche, Rodriguez; Guilavogui, Gustavo; Schurrle, Arnold (Vieirinha), Draxler; Kruse.

Real Madrid: Navas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modric; Bale, Benzema, Ronaldo.

Paris Saint Germain - Manchester City

Duel intre doua dintre cele mai bogate cluburi europene ale momentului, doua echipe care au finantare din zona Golfului Persic.

Zlatan Ibrahimovic a fost eliminat de sapte ori in opt ocazii cand a ajuns in sferturile de finala din Liga Campionilor, iar trofeul suprem european este singurul care ii lipseste din palmares.

PSG si Manchester City au remizat, scor 0-0, in faza grupelor Cupei UEFA, sezonul 2008/09. Este singura lor intalnire la nivel european in competitiile oficiale.

PSG este deja campioana in Franta de etape bune, iar in weekend a trecut acasa de Nice, cu 4-1, hattrick reusit de Ibrahimovic. Suedezul va lipsi mansa retur in cazul in care primeste un galben miercuri seara.

Nici City nu sta rau la capitolul forma de moment, "Cetatenii" venind la Paris dupa un 4-0 pe terenul lui Bournemouth.

Echipe probabile

PSG: Trapp; Marquinhos, David Luiz, Thiago Silva, Maxwell; Matuidi, Rabiot, Thiago Motta, Di Maria, Ibrahimovic, Cavani.

Manchester City: Hart (Caballero); Sagna, Mangala, Otamendi, Clichy; Fernandinho, Toure, Fernando; De Bruyne, Silva; Aguero.



ASA AM TRAIT: Wolfsburg-Real Madrid 2-0 si PSG-Manchester City 2-2