Champions League

Avancronica Real Madrid - Schalke 04

Victoria obtinuta de Real Madrid in mansa tur, scor 6-1, face din echipa spaniola o favorita mai mult decat clara la calificarea in sferturile de finala.

Chiar daca au sanse minime, chiar infime, la obtinerea unui miracol pe Santiago Bernabeu, Schalke a ajuns in capitala Spaniei determinata sa spele rusinea meciului tur si sa iasa cu fruntea sus din Champions League.

Carlo Ancelotti, managerul italian al echipei Real Madrid, a anuntat ca va face mai multe modificari in 11-le de start pentru meciul cu Schalke, mai ales ca duminica este programat marele El Clasico.

"Voi face mai multe modificari deoarece unii jucatori sunt obositi fizic. Meciul cu Malaga a fost unul dificil, iar calatoria a fost lunga", a spus Ancelotti inaintea meciului cu Schalke.

Referitor la scorul mare din tur si la miza partidei de marti seara, Ancelotti a mai spus ca echipa sa trebuie "sa respecte munca, competitia si adversarul".

De cealalta parte, pentru Jens Keller, managerul lui Schalke, meciul de pe Bernabeu serveste drept o buna oportunitate de a-si testa tinerii jucatori intr-un meci cu miza.

"Avem o echipa tanara si acest meci poate fi o buna experienta pentru ei. Trebuie sa jucam mai bine decat am facut-o pe teren propriu. Bayer Leverkusen a jucat curajos la Paris si asa vrem sa facem si noi. Trebuie sa fim insa realisti. Real Madrid este o echipa fantastiva si cand pierzi cu 6-1 in prima mansa nu este usor sa mai ajungi in sferturi", a spus Jens Keller.

Real Madrid este neinvinsa de 30 de meciuri, dintre care a castigat 25. Formatia din capitala Spaniei a castigat 18 din ultimele 20 de meciuri.

In fata echipelor germane echipa Real Madrid a pierdut doar de doua ori in 25 de meciuri pe teren propriu, inregistrand 19 victorii si patru remize.

Meciul de la Madrid va fi arbitrat de rusul Serghei Karasev, ajutat la cele doua linii de Nikolai Golubev si Anton Averianov.



Avancronica Real Madrid - Schalke 04