Champions League

Arsenal in corzi dupa a doua infrangere consecutiva. Matel, titular in umilinta de la Munchen

Privirea pierduta a lui Arsene Wenger la un corner executat de Olympiakos Pireu in finalul meciului de la Londra a spus totul despre evolutia lui Arsenal marti seara in fata campioanei Greciei.

Invinsa in debutul sezonului de Dinamo Zagreb, echipa lui Wenger a sperat intr-o revansa in fata propriilor suporteri prin care sa anuleze amaraciunea esecului din Croatia.

Nu a fost cazul de asa ceva, “tunarii” suferind un nou cosmar si fara niciun punct inainte de a o fi intalnit pe Bayern Munchen situatia lui Arsenal este mai mult decat delicata.

Pardo a deschis scorul pentru formatia elena in minutul 32 cu un sut pe jos din afara careului, dupa ce balonul fusese centrat din corner. O schema foarte bine pusa la punct de catre Olympiakos.

Internationalul englez Theo Walcott a egalat in minutul 35 la capatul unei actiuni personale pe partea stanga, actiune finalizata cu stangul.

Filmul s-a rupt pentru Arsenal cu cinci minute inaintea pauzei, atunci cand portarul Ospina a scapat mingea in propria poarta in urma unui corner. Arbitrul aditional aflat pe linia portii a vazut foarte bine faza demonstrand ca isi merita pozitia in teren.

Arsenal a egalat pentru a doua oara dupa pauza, in minutul 65, prin lovitura de cap a lui Alexis Sanchez, dar cei de la Olympiakos au avut ultimul cuvant.

Atacantul islandez Finnbogason, jucator pe care il vom vedea in vara anului viitor la EURO 2016, a marcat golul victoriei lui Olympiakos la doar un minut distanta dupa reusita lui Alexis.

Pardo a primit in marginea careului si de acolo a centrat din prima in sase metri pentru devierea decisiva a lui Finnbogason, jucator imprumutat in acest sezon de Olympiakos de la Real Sociedad.

Cei de la Arsenal au ratat in minutul 76 a treia egalare prin Mesut Ozil, al carui sut din lovitura a fost respins in extremis de portarul Roberto cu un reflex fabulos.

Bayern si-a facut norma de goluri cu Dinamo Zagreb

Ca o adevarata masinarie de fotbal, Bayern Munchen a castigat fara sa forteze in fata lui Dinamo Zagreb, cu 5-0.

Costa, Goetze si Lewandowski cu un hattrick au adus a doua victorie a sezonului pentru bavarezi in fata unei echipe la care internationalul Alexandru Matel a fost integralist pe partea dreapta a defensivei.

O defensiva greu incercata pe Fussball Arena si care a avut in portarul Eduardo calcaiul lui Ahile. Acesta a gafat la golul lui Goetze, dupa ce anterior Benkovic ii pusese mingea in picioare lui Thiago pentru reusita de 2-0 a lui Lewandowski.



Arsenal in corzi dupa a doua infrangere consecutiva. Matel, titular in umilinta de la Munchen