Champions League

Allegri, pus la zid de o fosta glorie a Milanului

Zvonimir Boban, jucatorul de creatie al clubului italian în anii 90, l-a criticat pe tehnicianul Massimiliano Allegri dupa remiza stearsa cu Anderlecht.

”Actuala echipa a Milanului este cea mai slaba din ultimii 25 de ani. Allegri trebuie sa regândeasca întreaga strategie si sa faca schimbari. Are nevoie de timp, dar fara Ibrahimovic si Thiago Silva, fara creativitate la mijlocul terenului si vivacitate în atac el trebuie sa schimbe tactica din mers, poate chiar sa dezvolte mai mult jocul pe cele doua aripi”, a declarat Boban pentru Sky Sport.

Boban a mai spus ca Milan trebuie sa gaseasca rapid solutii în atac, pentru ca în trei meciuri oficiale pe teren propriu nu a reusit niciun gol în acest sezon.

Boban a evoluat pentru Milan între 1991 si 2002 în 178 de meciuri. A câstigat patru titluri în Italia, Liga Campionilor si Supercupa Europei.

De altfel singurele goluri ale sezonului actual au fost marcate de Gianpaolo Pazzini în victoria 3-0 cu Bologna în deplasare.

Ce spune Allegri?

Fluierat de cei 27.000 de spectatori prezenti pe San Siro la meciul cu Anderlecht, tehnicianul Massimiliano Allegri nu face o tragedie din egalul cu Anderlecht si vede partea plina a paharului.

Chiar daca nu a vazut ”una grande partita” precum ar fi declarat Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, Allegri s-a declarat satisfacut de rezultat.

”În prima repriza nu am jucat prea bine si am facut câteva erori. Nu sunt vremuri bune pentru noi, iar suporterii ne cer sa câstigam fiecare meci. Dupa pauza ne-am creat mai multe ocazii, dar ne-a lipsit acel instinct de ucigas în fata portii. Exista multa presiune pe echipa în acest moment si o victorie ne-ar fi eliberat de tensiunea acumulata. Anderlecht nu a avut nici macar un sut pe poarta în repriza a doua, iar aceasta realizare reprezinta un pas înainte pentru noi”, a declarat Allegri.



Allegri, pus la zid de o fosta glorie a Milanului