EURO 2024

Program infernal pentru Israel în luna noiembrie, cu patru meciuri în nouă zile!

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

O publicație sportivă din Israel susține că UEFA ar fi decis programul naționalei de fotbal în luna noiembrie, ultima a preliminariilor pentru EURO 2024.

Israel a acumulat două restanțe, după ce meciurile din octombrie cu Elveția (12 octombrie) și Kosovo (15 octombrie) au fost amânate ca urmare a războiului pe care Țara Sfântă îl duce contra grupărilor teroriste din Fâșia Gaza.

Dacă despre meciul cu Elveția se știu lucruri concrete, anume că se va disputa pe 15 noiembrie, jocul din Kosovo a rămas în aer, UEFA nefăcând nicio referire oficială.

Publicația Sport5 din Israel susține însă că naționala acestui stat va fi obligată să dispute patru meciuri într-un interval de nouă zile, ceea ce nu s-a mai văzut până acum la acest nivel.

”Încercarea Federației de Fotbal din Israel de a a muta meciul cu Kosovo în decembrie sau martie 2024 a eșuat”, scrie sursa citată.

Astfel, Israel ar urma să joace mai întâi restanța din Kosovo, pe 12 noiembrie, după care trei zile mai târziu va primi vizita Elveției. Nu se știe dacă meciul se va putea juca în Israel sau dacă va fi mutat pe un teren neutru.

Apoi, pe 18 noiembrie Israel va întâlni România, pentru ca în 21 noiembrie să încheie preliminariile în deplasare cu Andorra.

Israel are 11 puncte după șase meciuri și ocupă locul trei în grupa condusă de România, cu 18 puncte, dar cu două meciuri în plus.



Program infernal pentru Israel în luna noiembrie, cu patru meciuri în nouă zile!