Euro 2012

Francezii stiu cum pot sa elimine Spania

Selectionerul Frantei, Laurent Blanc, "dezamagit" de înfrângerea cu Suedia, scor 0-2 si de locul doi în grupa D de la Euro-2012, a declarat ca francezii trebuie sa faca un "meci mare" pentru a elimina Spania, campioana mondiala si europeana, în sferturile turneului final.

"Ne asteptam la un meci dificil, ne-am pregatit, dar nu ne asteptam totusi sa fie atât de greu. Suedia a jucat cu inima. A fost mai bine pregatita si are un jucator care face diferenta (n.r. - Ibrahimovici). Suntem extrem de dezamagiti, dar atunci când pierzi nu ai facut cea mai buna echipa. Trebuie sa ne pastram optimismul. Spania este o echipa foarte buna si are o zi de odihna în plus. Va trebui sa facem un meci mare pentru a învinge Spania si dupa partida cu Suedia este greu imaginat acest lucru. Dar vom lupta", a declarat Blanc.

Echipa nationala a Frantei s-a calificat în sferturile de finala ale Campionatului European din Ucraina si Polonia, desi a fost învinsa, marti, la Kiev, cu scorul de 2-0 (0-0), de reprezentativa Suediei, în ultima etapa a grupei D a competitiei. Golurile învingatorilor au fost marcate de Ibrahimovici '54 si Larsson '90+1.

În sferturi, Franta joaca, duminica, de la ora 21.45, cu Spania.



Francezii stiu cum pot sa elimine Spania