Volei

Tomis Constanta a incheiat campania din Liga Campionilor cu victorie pe teren propriu

Nici ca se putea un final mai bun de parcurs in grupele Ligii Campionilor la volei feminin pentru Tomis Constanta. Echipa de pe litoral a invins, marti seara, pe Robur Tiboni Urbino cu 3-2 (25-22, 25-13, 18-25, 15-13) si a obtinut doua puncte in clasamentul Grupei

Inceputul meciului a apartinut celor de la Tomis, care s-au desprins la 11-6 gratie atacurilor reusite de Jeoselyna Rodriguez Santos.

Italiencele de la Urbino au echilibrat insa disputa si al doilea time out tehnic trecusera la conducere, scor 16-15.

Ambele echipe au mers cap la cap in finalul setului si diferenta a fost facuta de blocajele celor de la Tomis, Claudia Gavrilescu fiind jucatoarea care a iesit in evidenta.

Setul secund a fost unul fara istoric si Tomis s-a impus fara probleme cu 25-13, insa balanta a inclinat in favoarea celor de la Urbino in urmatoarele doua acte, castigate cu 25-18 si 25-22.

Tomis si-a revenit in decisiv unde a luat un start lansat (8-4) si in pofida unei tentative de revenire a oaspetelor diferenta nu a mai putut fi pierduta.

In urma acestui rezultat Tomis ramane in cursa pentru calificarea in runda Challenge a Cupei CEV dupa ce a incheiat Grupa E pe locul al treilea cu un total de 7 puncte (3 victorii si 3 infrangeri).

Tot marti si tot in ultima etapa a fazei grupelor, Dinamo Bucuresti a pierdut la zero intalnirea din deplasare cu Unendo Yamamy Busto Arsizio si a incheiat Grupa C pe locul al treilea cu 5 puncte.



Tomis Constanta a incheiat campania din Liga Campionilor cu victorie pe teren propriu