Volei

Stiinta Bacau s-a calificat in optimile CEV Cup

Echipa Stiinta Bacau a obtinut o calificare facila în optimile de finala ale Cupei CEV dupa o dubla victorie cu formatia croata ZOK Split 1700.

Dupa 3-0 în tur scorul s-a repetat si la Bacau, unde meciul s-a încheiat dupa doar 49 de minute cu 25-7, 25-11 si 25-7 în favoarea gazdelor.

La finalul meciului antrenorul gazdelor Florin Grapa a spus ca si-ar fi dorit un adversar mai puternic pentru a pregati derby-ul campionatului programat la finalul saptamânii cu Tomis Constanta.

”As fi preferat sa pierd calificarea în Cupa CEV, fiindca mergeam mai departe în Challenge Cup, dar sa fi întâlnit o echipa puternica înaintea meciului de sâmbata. Realitatea e ca aceasta a fost cea mai slaba echipa pe care am întâlnit-o pâna acum în cupele europene”, a declarat Grapa dupa cum informeaza sport.bacaul.ro

Stiinta Bacau va întâlni în optimile de finala ale Cupei CEV formatia elvetiana Volley Koniz, care a trecut în 16-imi de ZOK Rijeka, o alta reprezentanta a Croatiei.

În alta ordine de idei, Dinamo Bucuresti a fost eliminata în competitia similara la masculin dupa 0-3 pe teren propriu si 2-3 în deplasare cu olandezii de la Landstede Zwolle. Meciul retur din Olanda a avut o durata de 129 de minute.



Stiinta Bacau s-a calificat in optimile CEV Cup