Volei

Romania pierde si ultimul meci in grupa la Campionatul European

Nationala feminina de volei a Romaniei a pierdut, luni seara, la Eindhoven, a treia partida la rand in Grupa D a Campionatul European.

Tricolorele pregatite de argentinianul Guillermo Gallardo au fost invinse de Serbia, cu 3-0, pe seturi 25-20, 25-14 si 25-15.

“Am servit bine in primul set, dar stim ca ne aflam aici pentru a capata mai multa experienta in meciuri cu adversare precum Serbia. Ne-am calificat aici dupa un parcurs foarte bun, cu un singur set pierdut, dar aceea este o cu totul alta poveste. Trebuie sa disputam mai multe meciuri la acest nivel pentru a ne imbunatati jocul”, a explicat Gallardo infrangerile pe linie de la EURO.

Capitanul Adina Stolaru a adaugat: “Stiam ca nu avem foarte multe sanse de a iesi din faza grupelor la acest Campionat European, asa ca am incercat sa ne bucuram de fiecare meci in parte. Serbia a servit cu adevarat bine, ceea ce a facut diferenta”.

Serbia castiga grupa si merge direct in sferturi, in timp ce Germania si Cehia vor juca in barajul pentru un loc intre primele opt. Romania termina competitia pe locul 15, penultimul. Doar Slovenia a fost mai slaba decat noi la acest Campionat European.



Romania pierde si ultimul meci in grupa la Campionatul European