Alte Sporturi

Vicecampioană europeană la judo, de pe tatami, la Drept Juridic! (video)

Vanessa Tolea e bună și la judo, dar și la școală! Frumoasa sportivă învăță la unul dintre cele mai bune licee din Cluj, la profilul limbi străine, italiană-engleză, iar după ce va termina clasa a XII a este decisă să se orienteze către Drept! 

Este vicecampioană europeană la judo și te vrăjește cu frumusețea ei. Vanessa Tolea  ar fi putut foarte bine să facă o carieră în modelling, dar, îndrumată de către tatăl ei, a ales să facă judo

„Este un bonus, vine și frumusețea pe lângă partea de sport, dar niciodată nu m-am gândit că dacă ești frumos nu poți face sport de performanță și mai ales judo care este un sport destul de dur pentru o fată” - Vanessa Tolea, componentă a lotului de judo tineret al României.  

Vicecampioana europeană de la Europeanul de cadeți de la Gyor de anul trecut, frumoasa sportivă practică judo-ul de 11 ani și spune că de la început l-a tratat ca pe ceva foarte serios!  

„Nu prea m-am jucat la început, mă băteam destul de tare cu băieții, toată lumea a spus că nu e de glumă cu mine” - Vanessa Tolea, componentă a lotului de judo tineret al României. 

Elevă în clasa a XI a, vicecampioana europeană de cadeți este bună și la carte!  

„Sunt la unul dintre cele mai bune licee din Cluj, <>, studiez limbile străine, italiană-engleză, este destul de greu dar mă descurc”  - Vanessa Tolea, componentă a lotului de judo tineret al României. 

Chiar dacă mai are 2 ani până termină liceul, Vanessa se pregătește deja pentru facultate. 

„Cu siguranță m-am gândit ce voi face după liceu. Vreau să fac Drept Juridic și Relații Internaționale, ca să leg limbile străine pe care le studiez cu ce voi face la facultate” - Vanessa Tolea, componentă a lotului de judo tineret al României. 

În privința sportului pe care îl preactică, Vanessa recunoaște că nu este prea potrivit pentru o fată.  

„Este foarte dur pentru o fată și antrenorul meu îmi spune <>. Niciodată nu mă gândesc, intru pe saltea și sunt frumoasă și nu mă lovesc. Nu, intru pe saltea și mă bat până la ultimul minut, ultima secundă” - Vanessa Tolea, componentă a lotului de judo tineret al României.



Vicecampioană europeană la judo, de pe tatami, la Drept Juridic! (video)