Alte Sporturi

Topul vedetelor din sport care au avut coronavirus

Sursă foto: https://twitter.com/TimelineCR7

Dintr-un punct de vedere putem spune ca noul coronavirus este cat se poate de democratic in alegerea ”victimelor”. Nu face diferenta intre oamenii de rand si vedetele din prim planul vietii sociale.

Doar in sport ultimele zile au oferit doua exemple de mari campioni infestati cu Sars-Cov-2.

Cristiano Ronaldo de la Juventus a primit vestea in cantonamentul nationalei Portugaliei. Atacantul lusitan, confirmat pozitiv, s-a intors la Torino la bordul unui avion privat transformat in ambulanta aeriana, anunta presa italiana.

Multiplul campion mondial de motociclism Valentino Rossi este si el pozitiv, ratand Marele Premiu al Aragonului programat la finalul acestei saptamani in Spania.

Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, a fost pozitiv la inceputul lunii iulie. S-a vindecat si a revenit pe teren disputand recent finala de la Roland Garros, dupa ce evoluase si la US Open.

Zlatan Ibrahimovic s-a luat la tranta cu Sars-Cov-2 si l-a dovedit in cele din urma, fiind apt pentru a intra in teren la derby-ul Inter Milano – AC Milan programat la finalul acestei saptamani in Serie A.

De coronavirus n-a putut fugi prea departe nici cel mai rapid om al planetei. Pe 25 august a venit stirea pozitivarii lui Usain Bolt, dupa ce atletul jamaican participase la o petrecere pentru ziua lui de nastere (34 ani).

Fara a avea vreo simptoma specifica, liderul mondial din golf, americanul Dustin Johnson, a avut si el coronavirus. Dupa o perioada petrecuta in izolare acesta a revenit pe teren.

In sportul romanesc cel mai cunoscut nume confirmat pozitiv si intre timp recuperat suta la suta este al handbalistei Cristina Neagu de la CSM Bucuresti.

Asadar, in loc de concluzie, exista un virus care afecteaza populatia lumii indiferent de rasa, sex sau statut social? Fara doar si poate, da, exista!

Viata trebuie sa continue cu sau fara acest coronavirus nou? Categoric da.



Topul vedetelor din sport care au avut coronavirus