Rugby

FCSB si Rapid isi pot lua gandul de la stadionul Arcul de Triumf

Dupa modelul stadioanelor Twickenham din Londra si Murrayfield din Edinburgh, locurile exclusive unde isi disputa nationalele Angliei si Scotiei meciurile internationale, arena Arcul de Triumf ar putea gazdui doar partide ale sportului cu balonul oval.

Aceasta in pofida interesului cluburilor de fotbal FCSB si Rapid de a disputa meciurile de acasa pe stadionul aflat acum in constructie.

"Am vazut ca FCSB si Rapid se bat prin presa care sa joace pe stadionul Arcul de Triumf, dar pe noi nu ne-a cautat nimeni si nu a intrebat nimeni nimic.

"Noi vrem un stadion de rugby, pe care sa joace toate echipele noastre nationale si pe care sa organizam meciurile importante ale cluburilor, din campionat, din competitiile europene", a declarat Alin Petrache, presedintele Federatiei Romane de Rugby pentru site-ul sport.ro

Noul stadion Arcul de Triumf va avea 8.000 de locuri si este construit pe locul vechii arene unde s-a jucat primul meci de rugby din Romania la inceputul anilor 1900.FCSB si Rapid isi pot lua gandul de la stadionul Arcul de Triumf