Hochei

New York Rangers si-a dublat avantajul in fata lui Montreal Canadiens

Echipa New York Rangers o conduce cu 2-0 la general pe Montreal Canadiens in finala Conferintei de Est a NHL.

Newyorkezii s-au impus cu 3-1 (2-1, 1-0, 0-0) in al doilea meci disputat luni noapte in Bell Center din Montreal, locul unde Lucian Bute si-a disputat majoritatea meciurilor din cariera profesionista.

Gazdele de la Canadiens au deschis scorul in minutul 6:14 prin Max Pacioretty, acesta trimitand dintr-o deviere pucul in poarta adversa.

Nici macar un minut nu a durat avantajul gazdelor, Ryan McDonaug egaland la randul sau cu sansa.

Scorul primei reprize a fost stabilit de Rick Nash cu un sut din apropierea cercului de angajament din partea dreapta al gazdelor.

In partea secunda Martin St.Louis, omul care a inpsirat-o pe Rangers prin drama sa in seria cu Pittsburgh Penguins, a stabilit scorul final intr-o situatie de om in plus pe gheata.

Finala Conferintei de Est se muta in Madison Square Garden din New York pentru urmatoarele doua meciuri. Primul dintre acestea este programat joi noapte, pentru ca apoi partida numarul patru sa se joace duminica, atunci cand am putea avea prima finalista a NHL. Rangers ar putea castiga seria cu 4-0 daca mentine acest ritm.

New York Rangers s-a impus in primul meci al finalei Estului, cu 7-2.New York Rangers si-a dublat avantajul in fata lui Montreal Canadiens