Handbal

Vestergaard, increzator inaintea returului cu Gyor

La o saptamana distanta de la infrangerea suferita pe teren propriu cu Gyor, scor 24-27, in grupele Ligii Campionilor, detinatoarea trofeului CSM Bucuresti merge in Ungaria cu gandul revansei.

Cu o victorie dupa primele trei meciuri echipa pregatita de Jakob Vestergaard nu are prea multe variante intr-o grupa infernala in care danezele de la FC Midtjylland au dat peste cap calculele hartiei.

“Vom avea o sansa buna, daca vom juca la fel ca in prima repriza de la Bucuresti. A mai trecut o saptamana si ma astept sa jucam si mai bine. Vom deveni tot mai buni pe masura ce vom petrece mai mult timp impreuna”, a spus Vestergaard inaintea plecarii spre Ungaria.

Tehnicianul danez considera ca CSM Bucuresti se va lupta cu Rostov Don pentru calificarea in grupele principale unde, paradoxal, crede ca va fi mai usor pentru campioana Europei.

CSM Bucuresti este a treia in clasament, cu doua puncte si golaveraj minus trei, in conditiile in care Gyor are trei victorii pe linie si plus 16 golaveraj. La egalitate de puncte cu CSM se mai afla Rostov (+2) si FC Midtjylland (-15).

Meciul Gyor-CSM Bucuresti va fi live text pe onlinesport.ro, vineri seara, de la ora 20:00. In cealalta partida a grupei, FC Midtjylland primeste vizita lui Rostov duminica de la 17:15.



Vestergaard, increzator inaintea returului cu Gyor