Handbal

Tadici: “Regret punctele pierdute si golul primit cu Danemarca in final”

Gheorghe Tadici, antrenorul echipei nationale de handbal feminin a Romaniei, a declarat dupa victoria cu Spania ca formatia noastra ar fi trebuit sa aiba cel putin trei puncte in plus in clasamentul grupei principale inainte meciului final cu Polonia si ca Romania ar fi meritat sa mearga in semifinale.

“Felicit echipa Romaniei pentru modul in care a inteles sa joace in repriza a doua faza de aparare. Nu pot sa nu o felicit pe Paula Ungureanu, portarul echipei noastre care a facut un joc exceptional cu un procentaj de peste 50%”, a declarat Tadici intr-o conferinta de presa.

“Imi pare rau pentru rezultatul de ieri (n.r. - infrangerea cu Ungaria) si consider ca am pierdut nemeritat la modul in care a decurs jocul, dar ghinioanele si tot ce s-a intamplat au facut ca astazi sa nu vorbim de o deplasare la Budapesta. Cu exceptia jocului cu Norvegia, echipa noastra merita sa se califice in semifinale”, a completat Tadici.

Antrenorul Romaniei priveste cu incredere la ultimul meci din grupa principala, cu Polonia, partida pe care daca o castigam putem spera la promovarea in meciul de baraj pentru locurile 5-6.

“Campionatul nu s-a incheiat si vom vedea ce va fi si in meciul cu Polonia. Regretam punctele pierdute si eu regret mai ales acel ultim gol din meciul cu Danemarca, o echipa formidabila care este echipa de finala de Campionat Mondial si probabil echipa care se califica direct la Jocurile Olimpice”, a concluzionat Tadici.

Romania joaca impotriva Poloniei, ultima clasata in grupa principala, miercuri dupa-amiaza de la ora 17:00 live text pe onlinesport.ro

[news-111381]



Tadici: “Regret punctele pierdute si golul primit cu Danemarca in final”