Handbal

Se cere capul lui Adrian Vasile la CSM Bucuresti

Atmosfera din jurul echipei CSM Bucuresti ramane tensionata dupa ratarea titlului in Liga Florilor.

In sedinta Consiliului General a Municipiului Bucuresti a luat cuvantul si Gabriela Szabo, coordonatorul activitatii sportive de la CSM, aceasta admitand ca obiectivele de performanta nu au fost indeplinite in ultimii doi ani si ca se fac eforturi sustinute pentru a mentine echipa feminina de handbal la un nivel de top.

“Nu este o situatie usoara, dar da, si eu sunt nemultumita de activitatea echipei de handbal. Am incercat sa facem eforturi extraordinar de mari in asa fel incat drumul spre performanta al acestei echipe care ne reprezinta in Europa sa fie impecabil din punctul de vedere al salarizarii si pregatirii”, a transmis Szabo.

Au fost si voci mai incisive de atat care au mers pana la a solicita public demiterea antrenorului Adrian Vasile.

Spre exemplu, consilierul local Florin Melciu considera ca este prioritar sa fie adus un alt antrenor.

“Va rog sa luati cat mai repede masuri cu aducerea altui antrenor, pentru ca dansul (n.r. - Adrian Vasile) si-a aratat limitele. Nu este antrenor, ci este preparator fizic”, a spus acesta.

Adrian Badulescu, fost viceprimar al Bucurestiului si coordonator al CSM in mandatul trecut, a lansat un atac si mai dus asupra lui Vasile.

“Acest flausat nu stie, daca-l iau mai repede, nici pivotul de pe stanga daca poate sa mearga pivot pe dreapta. Daca vreti sa nu ne facem de ras si sa mergem cu capul sus in fata sustinatorilor CSM trebuie sa-i solicitam demisia”, a spus Badulescu.

CSM Bucuresti a ratat prezenta in Final Four-ul Ligii Campionilor pentru al doilea an consecutiv si a pierdut titlul la un punct diferenta in fata celor de la CS Rapid Bucuresti.



Se cere capul lui Adrian Vasile la CSM Bucuresti