Handbal

România încheie participarea la Campionatul Mondial cu victorie la limită în fața Poloniei. Obiectivul a fost ratat!

Sursă foto: https://www.facebook.com/FederatiadeHandbal

Tricolorele au câștigat meciul cu Polonia, scor 27-26 (13-10), ultimul disputat în Grupa III Principală de la Campionatul Mondial.

Un meci în care România a condus cu cinci goluri diferență în partea secundă, dar pe care l-a trăit cu emoții în apropierea finalului.

Polonia a reușit să vină la 25-25 și a avut atacul pentru a trece în avantaj, numai că au pierdut mingea în amenințare de joc pasiv și am marcat din jumătatea noastră în poarta lăsată neapărată de nimeni.

România s-a desprins în cele din urmă la două goluri (27-25) la intrarea în ultimul minut, scăpând de emoțiile finalului.

O victorie prin care ne-am asigurat locul trei în grupă, însă calificarea în sferturile de finală a fost ratat.

Odată cu ratarea ieșirii din grupa principala ne-am luat practic adio și de la perspectiva participării la Jocurile Olimpice de la Paris, în 2024.

România va încheiat, cel mai probabil, pe locul 12 această ediție a Campionatului Mondial, ultimul din carieră pentru Cristina Neagu, încă o dată doar rezervă neutilizată.

Eliza Buceschi a fost cea mai bună marcatoare a meciului, cu 11 goluri, aceasta fiind urmată de Cristina Laslo (5 goluri).



România încheie participarea la Campionatul Mondial cu victorie la limită în fața Poloniei. Obiectivul a fost ratat!