Handbal

CSM Bucuresti umilita de Gyor dupa o repriza secunda de cosmar

Campioana Europei a condus cu doua goluri diferenta la pauza pe terenul lui yor si a avut chiar trei goluri in fata in debutul partii secunde, pentru a se sufoca in ultimul sfert de ora si a pierde la diferenta mare, scor 33-25. Dupa ce la Bucuresti primise 18 goluri in repriza a doua, pierzand meciul de la plus patru pe tabela, acum CSM a primit 22 de goluri in partea secunda si a pierdut de la plus trei. Meciul a fost live text minut cu minut pe onlinesport.ro

Ajunsa in Ungaria cu gandul revansei dupa infrangerea de pe teren propriu, CSM Bucuresti a luptat si a tinut-o la respect pe Gyor vreme de 45 de minute, insa ultima parte a meciului echipa noastra a cazut total si a suferit a treia infrangere consecutiva in Grupa C.

CSM Bucuresti a condus aproape in permanenta in prima repriza, cu 3-1, 4-2, 6-4, 7-5 inainte ca Gyor sa egaleze la sapte in minutul 20. Gazdele aveau sa treaca in premiera la conducere, cu 8-7 si apoi 9-8, insa CSM a revenit in avantaj dupa doua goluri la rand, scor 10-9 in minutul 24. S-a facut 10-10 dupa o ratare a lui Ayglon, insa ultimul minut a apartinut formatiei noastre si am marcat prin Martin pe contraatac la ultima actiune pentru un 13-11 ideal la pauza.

Partea secunda a debutat cum nu se poate mai bine pentru CSM Bucuresti, echipa care, desi a ratat primul atac in superioritate numerica, s-a distantat la 16-13 in minutul 34. Dupa doar trei minute avantajul devenise istorie (16-16). Pana la final am mai condus o data, cu 17-16, iar din minutul 38 Gyor a pus stapanire pe joc.

Jucatoarele de la CSM au avut o tresarire de orgoliu egaland la 20-20 la jumatatea reprizei, dar totul s-a rupt dupa ce Martin a ratat o aruncare de la 7 metri cu podeaua prin care scorul ar fi devenit din nou egal, 21-21. S-a facut insa 22-20 pentru Gyor si pana la final a fost un adevarat galop de sanatate din partea gazdelor, cu Nora Mork in mare forma (11 goluri) si o portarita Eva Kiss care a blocat aproape din orice pozitie.

Marcatoarele CSM-ului: Niombla (7 goluri), Mehmedovic (6), Martin (3), Gullden, Ayglon, Bradeanu, Torstensson (2 goluri) si Lobach (1).

CSM Bucuresti ramane cu doua puncte si se va deplasa peste o saptamana la Rostov pentru un nou meci infernal de greu contra singurei echipe pe care a invins-o pana acum in Grupa C.

Gyor, cu patru victorii din tot atatea meciuri, este calificata deja in faza grupelor principale, faza a competitiei unde CSM are emotii sa ajunga.

[news-121752]

foto: twitter.com/csm_bucharest



CSM Bucuresti umilita de Gyor dupa o repriza secunda de cosmar