Handbal

Aihan Omer: "Cupa EHF este o competitie foarte grea"

Echipa de handbal masculin UCM Resita va debuta sambata in Cupa EHF, antrenorul Aihan Omer afirmand ca este o competitie mult mai grea decat Cupa Challenge, pe care vicecampioana Romaniei a castigat-o in ultimii trei ani.

UCM Resita va intalni in turul secund al Cupei EHF campioana Cehiei, HCB OKD Karvina, care detine 11 titluri nationale si 3 Cupe ale Cehiei. In ultimele sase sezoane, formatia ceha a evoluat in grupele Ligii Campionilor, iar patru dintre componentii HCB OKD Karvina fac parte din nationala Cehiei.

"Avem un adversar redutabil, chiar daca numele sau este mai putin cunoscut iubitorilor handbalului. Cupa EHF este o competitie foarte grea, in care participa echipe deosebit de valoroase. Ne asteapta o dubla foarte dificila, din care speram sa iesim invingatori", a declarat antrenorul Aihan Omer, pentru site-ul formatiei resitene.

Meciul tur cu HCB OKD Karvina este programat sambata, la ora 14.30, si va fi arbitrat de cuplul croat Vjekoslav Lovrici-Hrvoje Petkovici. Un bilet la meciul cu formatia ceha va costa 12 lei.

Partida retur va avea loc in 18 octombrie, in deplasare.

Mediafax



Aihan Omer: "Cupa EHF este o competitie foarte grea"