Handbal

Adrian Vasile, reconfirmat la carma nationalei. Anunta revenirea Cristinei Neagu sub tricolor

Comisia Tehnica a Federatiei Romane de Handbal l-a reconfirmat pe Adrian Vasile in postul de selectioner al nationalei feminine cu scorul de sapte la cinci.

"Traiesc un vis si o responsabilitate foarte frumoasa. Este cea mai mare mandrie sa-ti reprezinti tara.

"Nu am cum sa multumesc pe toata lumea. Handbalul este un sport greu si multi vedem alte aspecte. Le multumesc colegilor care m-au sprijinit. Cei care au fost de alta parere nu fac altceva decat sa ma ambitioneze sa doresc sa fiu din ce in ce mai bun", a declarat Adrian Vasile.

Cristina Neagu inapoi la nationala

Adrian Vasile a anuntat revenirea Cristinei Neagu sub tricolor, aceasta retragandu-se temporar din nationala in 2021.

"Am facut pasi corecti in absenta Cristinei. Nivelul nostru o sa creasca avand-o acum inapoi. Ma bucura reintoarcerea Cristinei la echipa nationala si de acum incolo trebuie sa muncim sa ne calificam la Jocurile Olimpice de la Paris", a declarat selectionerul Romaniei.

Duel de foc cu Danemarca

Romania va intalni Danemarca in luna martie, la Mioveni, intr-un meci din preliminariile Campionatului European din acest an.

"Danemarca este foarte puternica. Vine din spate si va fi o forta in urmatorii ani. Nu exista motivatie mai buna decat sa-i bati pe cei mai buni", crede Adrian Vasile despre meciul cu danezele.



Adrian Vasile, reconfirmat la carma nationalei. Anunta revenirea Cristinei Neagu sub tricolor