Box

Ward il provoca la lupta pe Froch

Andre Ward, considerat de multi cel mai tehnic luptator din lume la categoria supermijlocie, spune ca nu are nicio problema sa lupte din nou cu englezul Carl Froch chiar si pe teritoriul acestuia, insa aduce in discutie controversata decizie din partida “Cobrei” cu George Groves.

“Dintr-un punct de vedere al legitimitatii, Froch are mai mare nevoie de mine decat am eu de el. Eu pot lupta cu orice adversar fara a mai mentiona vreodata numele lui”, a spus Ward, 29 ani.

Neinvins in cele 27 de meciuri la profesionism si detinator al centurii mondiale WBA la categoria supermijlocie, Ward se teme totusi de o decizie controversata daca meciul cu Froch ar avea loc in Marea Britanie.

“Nu ma tem sa lupt impotriva lui in fata propriilor lui suporteri, dar ma gandesc ca la final sa fie o strangere corecta de mana. Si cand spun asta am in vedere temeri realiste. Daca se repeta ce s-a intamplat cu Groves va fi ceva greu de digerat. Sunt multe piese miscate in acest joc”, a mai spus Ward.

Campionul american a mai declarat ca promotorul sau l-a contactat deja pe agentul lui Froch pentru a afla care sunt intentiile englezului.

Froch si-a aparat centurile mondiale in fata lui Groves intr-un mod care a starnit valuri de dezaprobare in media internationala si in randul fanilor. Groves conducea pe foile celor trei judecatori de margine in momentul in care a fost oprit de catre arbitrul de ring in a 9-a runda. Froch fusese pus la pamant si numarat inca din prima repriza.

Andre Ward l-a invins pe Carl Froch in prima si pana acum singura lor lupta care a avut loc in 2011 la Atlantic City.



Ward il provoca la lupta pe Froch