Box

Vladimir Klitschko si-a anuntat retragerea din box

Sursă foto: twitter.com

Ucraineanul Vladimir Klitschko a anuntat ca nu va mai urca niciodata in ring si astfel perspectiva unui meci revansa impotriva lui Anthony Joshua nu mai este de actualitate.

Cei doi au oferit o lupta de zile mari in aprilie, cand britanicul de 27 ani l-a facut KO pe Klitschko in penultima runda a unui meci fabulos gazduit de stadionul Wembley.

Toata lumea astepta cu sufletul la gura informatii despre posibila data a revansei, insa anuntul retragerii facut de Vladimir Klitschko pune capat oricaror speculatii in acest sens.

“Ca pugilist amator si profesionist am obtinut tot ce mi-am dorit si acum vreau sa-mi incep a doua cariera in afara sportului. Nu mi-am imaginat niciodata ca voi avea un asemenea succes incredibil in box si sunt foarte recunoscator pentru asta”, a spus Vladimir Klitschko intr-un mesaj video distribuit online.

Vreme de aproape un deceniu pugilistul ucrainean a fost campion mondial la categoria grea pana sa-si piarda toate cele trei centuri in fata lui Tyson Fury intr-un meci disputat in Germania.



Vladimir Klitschko si-a anuntat retragerea din box