Box

Vedetele Local Kombat se intalnesc vineri cu fanii la cantarul oficial dinaintea Superkombat WGP Arad

Primul duel al sportivilor care vor urca în ring sâmbata seara la Superkombat World Grand Prix 11 este programat vineri, de la ora 17:00, la cântarul oficial deschis publicului care va avea loc pe Scena Talentelor de la etajul 2 al centrul comercial Galleria Arad, în incinta caruia se va disputa si gala transmisa în direct în 75 de tari de pe 4 continente. Sebastian Ciobanu, Andrei Stoica, Dzevad Poturak si Alexandru Lungu au programata si o sesiune de autografe si poze.

Deoarece în momentul de fata singurele bilete disponibile pentru gala de sâmbata seara sunt cele de la mesele VIP, Galleria Arad a organizat doua puncte în interiorul centrului comercial, acolo unde va fi proiectata gala, numarul locurilor disponibile fiind de aproape 1.000.

În alta ordine de idei, toate meciurile de la gala de la Arad vor fi cotate la Stanleybet, una dintre cele mai mari case de pariuri din Europa, acestea fiind disponibile începând de astazi în oferta bookmakerului britanic.

Conform presedintelui Superkombat, Eduard Irimia, marocanul Fikri Ameziane a declarat forfait din cauza unei accidentari si nu va mai participa la piramida de 4, locul sau urmând sa fie luat de câstigatorul preselectiei “Bodyguarul – Forte Speciale” Razvan Ghita. Astfel, elevul lui Ciprian Sora îl va înfrunta pe Goran Radonjic, un luptator care în 2010 a terminat la egalitate cu Ismael Londt, nimeni altul decât campionul mondial Superkombat la categoria grea.

În total, la Superkombat WGP 11 Arad, programata sa înceapa de la ora 21:30, si care va fi transmisa în direct pe Eurosport si Sport.ro, se vor disputa un total de 8 meciuri, printre care si titlul national Local Kombat la categoria 75 de kilograme.

În premiera pentru un World Grand Prix Superkombat, doi sportivi vor avea sansa sa se califce la Final Elimination, programata pe 10 noiembrie la Craiova: câstigatorul piramidei si învingatorul meciului Sebastian Ciobanu vs Dzevad Poturak.

Fight-card oficial Superkombat World Grand Prix 11 Arad:

Super-fight (-72 kg)
1. Alex Tropimov (Israel) vs Claudiu Badoi (România)

Semifinale (+96 kg)
2. Goran Radonjic (Muntenegru) vs Razvan Ghita (Romania)

3. Steve Banks (SUA) vs Roman Kleibl (Cehia)

Super Fight (-95 kg)
4. Toni Milanovic (Croatia) vs. Andrei Stoica (România)

Super Fight (+125 kg)
5. Deutsch Pu’u (SUA) vs Alexandru Lungu (România)

Super Fight (+96 kg)
6. Dzevad Poturak (Bosnia si Hertegovina) vs Sebastian Ciobanu (România)

Finala turneului (+96 kg)
7. Învingator semifinala 1 vs Învingator semifinala 2

Titlul national Local Kombat Romania (75 kg)
8. Adrian Mitu (România) vs Miodrag Olar (România)



Vedetele Local Kombat se intalnesc vineri cu fanii la cantarul oficial dinaintea Superkombat WGP Arad