Box

Vedetele din Local Kombat vor putea fi urmarite si din SUA

Catalin Morosanu, Sandu Lungu, fratii Stoica si Raul Catinas vor putea fi urmariti pe viitor si la televiziunile din America dupa ce una dintre marile companii de drepturi tv din SUA a facut o oferta pentru evenimentele Superkombat, promovate la nivel mondial de românul Eduard Irimia.

România se poate lauda în momentul de fata cu singurul produs la nivel global. Galele Superkombat sunt transmise în direct în 75 de tari din Europa, Asia, Africa si Australia, iar în curând si pe continentul nord-american.
"Pot spune ca negocierile sunt foarte avansate. Ei ne-au cautat pe noi si ne-au facut o oferta concreta. Ma bucur ca în momentul de fata un produs românesc asa cum este Superkombat a devenit atât de expus la nivel global în ceea ce priveste televiziunea. Suntem deja pe patru continente, iar America de Nord ar fi al cincilea. Cele sase gale organizate de noi sunt transmise în direct în peste 70 de tari. Din acest punct de vedere, suntem produsul numarul 1 în lume pe K-1", a declarat Eduard Irimia.

Din cauza unei clauze de confidentialitate valabila pâna la semnarea întelegerii, promotorul nu a putut dezvalui numele companiei, dar a oferit câteva detalii importante. "Este o companie specializata pe sporturile de contact si care are o acoperire în câteva zeci de milioane de case din SUA plus milioane pe platformele de telefon mobil. Colaboreaza cu cele mai mari televiziuni de peste Ocean, iar asta nu poate decât sa ne ajute sa facem publicitate tarii noastre la nivel global", a explicat acesta.

Irimia s-a aratat dispus sa promoveze si brandul de tara al României.

"Nu am apelat niciodata la fondul de imagine al tarii pentru a evita conlictele de interese de genul galei lui Bute, dar daca vom fi contactati printr-o firma specializata, atunci sunt dispus sa discutam. Sunt mândru ca sunt român si mi-ar face mare placere sa promovam tara în toata lumea", a mai spus presedintele circuitului Superkombat.

Evenimentele Superkombat, transformate din Local Kombat în urma cu un an si jumatate, au o audienta medie de peste 15 milioane la fiecare gala doar în Europa, si sunt transmise în direct în peste 350 de milioane de case de pe patru continente: Europa, Asia, Australia si Africa.

De altfel, datorita modului de abordare, cu sportivi care au fost promovati pe main-stream, asa cum este cazul lui Catalin Morosanu, luptatorii români din Local Kombat si Superkombat au devenit extrem de populari si pe Youtube. Meciurile lui Alexandru Lungu si Catalin Morosanu au depasit ca numar de vizionari luptele lui Daniel Ghita sau Lucian Bute. De exemplu, duelul dintre Lungu si Bob Sapp de anul trecut de la Piatra-Neamt a strâns pe cunoscutul site peste 2 milioane de accesari.



Vedetele din Local Kombat vor putea fi urmarite si din SUA