Box

Unde vedem meciul lui Bute cu Jack in Romania

Spre deosebire de alte ocazii, cand nicio televiziune nu si-a manifestat interesul pentru a-l transmite in Romania pe Lucian Bute, de aceasta data se stie cu mai bine de o saptamana inainte cine transmite meciul Lucian Bute cu Badou Jack din 30 aprilie.

 

Infruntarea programata in noaptea de 30 aprilie spre 1 mai, care pentru marea majoritate a romanilor coincide cu noaptea Invierii, va fi transmisa de postul Digi Sport pe canalul principal.

Gala va incepe la ora 5 a diminetii, cand majoritatea crestinilor vor fi luat deja lumina, iar meciul lui Bute cu Jack este programat sa inceapa undeva dupa ora 6:30.

La cei 36 ani ai sai, Lucian Bute spera sa-l deposedeze pe suedezul Badou Jack de centura WBC la categoria supermijlocie. Aceasta este considerata cea mai prestigioasa centura mondiala la aceasta categorie.

Pentru Jack va fi a doua oara cand isi apara titlul mondial, iar Bute incearca a doua oara sa redevina campion mondial, dupa ce a pierdut la puncte intalnirea cu James DeGale.

In aceeasi gala se bate si DeGale cu mexicanul Rogelio Medina, invingatorii acestor doua dispute urmand a se infrunta pentru unificarea centurilor WBC si IBF la supermijlocie. Un meci care va avea loc cel mai probabil la final de 2016.



Unde vedem meciul lui Bute cu Jack in Romania